Now Reading
HOT NEW SINGLE | MANESKIN – “Mamma Mia”

HOT NEW SINGLE | MANESKIN – “Mamma Mia”

Trupa Måneskin a lansat recent noul lor single, MAMMAMIA ‘.

Câștigătorii Eurovision 2021 continuă succesul european obținut din nou, de data aceasta cu versiunea reprelucrată a single-ului „I Wanna Be Your Slave”, alături de Iggy Pop.

 

 

Vorbind într-o conferință de presă ce a avut loc la clubul SO36 din Berlin, frontman-ul trupei, Damiano David, a explicat că piesa a fost scrisă la scurt timp după marea lor victorie de la începutul acestui an.

„Am avut doar câteva zile să mergem la studio și să scriem muzică nouă”, explică el, „dar din fericire această piesă a ieșit în câteva ore – de aceea am simțit că va fi un banger pentru noi”.

 

See Also

În același timp, coverul realizat de trupă pentru hitul Beggin ’a fost vizualizat de 354k pe TikTok doar în Marea Britanie, 9 milioane în total și a generat 3,7 miliarde de vizualizări ale hashtagului #Maneskin.

Måneskin a câștigat concursul Eurovision din 2021 de la Rotterdam cu 524 de puncte, ducând cel mai important concurs muzical european înapoi în Italia pentru prima dată de la Roma 1991. În 2022 Eurovision Song Contest va avea loc la Torino.

https://www.youtube.com/watch?v=RVH5dn1cxAQ

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top