Now Reading
Grupul LEGO dezvăluie un nou set creat de fani, bazat pe casa din celebrul film Singur Acasă

Grupul LEGO dezvăluie un nou set creat de fani, bazat pe casa din celebrul film Singur Acasă

Grupul LEGO a dezvăluit noul set LEGO® Ideas Home Alone, o copie fidelă a căminului familiei McCallister din mult iubitul film, Singur Acasă, în care haosul este la el acasă, alături de Kevin, soluțiile sale ingenioase și hoții Harry și Marv.

Pentru prima oară sub formă de cărămizi, setul LEGO Ideas Home Alone a pornit de la un design transmis pe platforma LEGO Ideas de către Alex Storozhuk, în vârstă de 28 de ani, din Ucraina. Cu 3,755 piese, noul set este cel mai mare set creat pornind de la un concept LEGO Ideas.

Setul LEGO Ideas Home Alone poate fi recunoscut instant, redând grandoarea locuinței familiei McCallister, și dispunând de detalii care redau povestea vacanței lui Kevin. Similar exteriorului, interiorul rămâne fidel filmului, incluzând parterul și primul etaj, bucătăria, subsolul și podul casei McCallister. Un nou mecanism de deschidere a fost inclus pentru a putea deschide casa pentru și mai multă distracție. Pereții sunt separați la mijloc, pentru o deschidere laterală și o prezentare generală a interiorului, acoperișul putând fi și el ridicat. Mai mult, setul include și personajele principale ale filmului, sub forma minifigurinelor LEGO: Kevin, hoții Harry și Marv, bătrânul Marley și mama lui Kevin, Kate.

Fiecare încăpere conține detalii din film, precum after-shave-ul din scena țipătului lui Kevin, tarantula lui Buzz, dubița hoților, cutiile de vopsea folosite pentru a ataca hoții sau căsuța din copac cu tiroliană. Printre acestea se numără și șemineul, pomul de Crăciun, un trenuleț de jucărie, ceasul cu cuc, masa și casetofonul.

În aproprierea sărbătorilor de iarnă, setul LEGO Ideas Home Alone este gândit să ofere o experiență unică în familie. Împărțit în 24 de pachete de piese, similar unui Calendar Advent, fanii pot construi casa emblematică în ritm cu filmul, începând cu întâlnirea cu hoții și finalizând cu reuniunea dintre Kevin și mama sa, Kate.

Precum orice alt copil născut în anii ’90, am crescut urmărind Singur Acasă, așadar acesta ocupă un loc special în inima mea. Nici nu îmi pot imagina sărbătorile fără el. Filmul este extrem de nostalgic și aduce la suprafață amintirile dragi din copilărie de fiecare dată.”, spune Alex Storozhuk, fan LEGO, cu privire la inspirația sa pentru acest set.

A fost extrem de distractiv să aduc la viață casa din Singur Acasă, gândită de Alex. S-a gândit la fiecare aspect, de la împărțirea camerelor până la culori, iar detaliile din film o fac să fie instant recognoscibilă. Plecând de la temele filmului, am vrut să oferim fanilor LEGO și ai filmului o experiență cât mai captivantă. Modul de construire pas cu pas, care reflectă acțiunea filmului, și posibilitatea de a deschide setul pentru a vedea înauntru vor asigura câteva ore bune de joacă iarna aceasta – e nevoie doar de un fundal festiv și un anumit film de Crăciun!”, a menționat Antica Bracanov, LEGO Designer, responsabil de transformarea în realitate a design-ului original furnizat de Alex.

Mai mult, pentru și mai multă nostalgie, minifigurina Kevin McCallister, apare în propriul videoclip și recrează scene cheie din film.

See Also

 

 

Setul LEGO Ideas Home Alone va fi disponibil pe www.LEGO.com/Home-Alone și în magazinele de retail LEGO începând cu 1 Noiembrie 2021, la prețul recomandat de 1249,99 RON

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top