Now Reading
Tenismena de origine româno-britanică, Emma Răducanu – noul ambasador Dior

Tenismena de origine româno-britanică, Emma Răducanu – noul ambasador Dior

Ascensiunea fulgerătoare a Emmei Răducanu spre a deveni una dintre cele mai mari vedete din tenisul mondial pare ca și cum s-a întâmplat peste noapte. Mai întâi urcarea ei palpitantă în runda a patra la Wimbledon din această vară, după ce a intrat în turneu ca wild card. Apoi, desigur, performanța ei uluitoare la US Open în luna septembrie, unde a luat acasă trofeul cu o victorie record. În cele din urmă, în urma acestor victorii extrem de impresionante, nu a trecut mult timp până când lumea modei nu i-a propus tinerei tenismene să devină ambasador pentru Tiffany & Co., brand al cărui ținută Emma Răducanu a purtat-o la Met Gala și la premiera londoneză al celui mai recent film Bond, No Time to Die.

 

În prezent sportiva de origine româno- britanică, în vârstă de 18 ani, face cel mai îndrăzneț pas de până acum în lumea modei, anunțând că va fi ambasadorul Casei Dior atât pentru colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei ale Maria Grazia Chiuri, cât și pentru imaginea ofertei de îngrijire a pielii și produselor de machiaj aparținând brandului, supervizată de Peter Philips. Deloc surprinzător, poate, totul a început cu rochia pe care Răducanu a ales să o poarte la premiera Bond: o rochie de inspirație grecească, din argint strălucitor, din colecția resort 2022 . „M-am simțit divin!” „A putea purta o rochie ca aceea, realizată magic în atelierele Dior a fost o experiență cu totul unică. Broderia detaliată a fost excepțională și am fost onorată să particip la prima mea premieră de film în această ținută. ”

See Also

Pe lângă opulența și măiestria din spatele designurilor Dior, există și înclinațiile extrem de feministe ale casei sub conducerea actualului director de creație Maria Grazia Chiuri. „Munca Mariei Grazia dă putere femeilor să se simtă încrezătoare în croiala iconică Dior, care, cred, că este unică”, continuă ea. „Sinceritatea abordării ei și modul în care transformă spectacolele în evenimente colective și semnificative m-au influențat fără îndoială în alegerea mea.”

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top