Now Reading
FNT 2021 ONLINE | 3 MOTIVE CU… ADA LUPU : “Camera de filmat aduce spectatorii mai aproape de anumite detalii, greu perceptibile din sala de spectacol.”

FNT 2021 ONLINE | 3 MOTIVE CU… ADA LUPU : “Camera de filmat aduce spectatorii mai aproape de anumite detalii, greu perceptibile din sala de spectacol.”

Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași este prezent în cadrul FNT 2021ediția 31 online cu “Orașul cu fete sărace” – spectacolul regizat de Radu Afrim. Despre restituirea unei lucrări clasice  aproape uitate din literatura română. Despre reconstituirea unei atmosfere familiare și totuşi stranii.   Despre rescrierea realității.

Ne întâlnim azi, în noul interviu din seria 3 Motive cu Ada Lupu,  protagonista acestui spectacol tulburător de realist.

 

3 elemente ce asigură trăinicia teatrului indiferent de vremuri

Nu cred că există garanții în absolut nimic, prin urmare nu cred nici într-o strategie care asigură trăinicia teatrului indiferent de vremuri. 

 

3 moduri în care pot descrie teatrul online

O formă hibridă.  Distanțare. Un plus de vizibilitate.

 

3 motive pentru care spectatorii ar trebui să vizioneze FNT 2021 şi în sistem online

Decât deloc, e bine și așa. Nu știu despre celelalte spectacole, dar Orașul cu fete sărace este perfect adaptat atât scenei, cât și ecranului, el funcționează atât teatral, cât și cinematografic.  Camera de filmat aduce spectatorii mai aproape de anumite detalii, greu perceptibile din sala de spectacol.

 

 

3 elemente ce pot descrie spectacolul invitat în FNT 2021

Emoție.  Umor.  Frumos

 

3 puncte de liant între actor vs personaj în spectacolul invitat

See Also

Poezie. Rezistență. Imaginație.

 

 

3 mesaje cu care publicul cred cã va rãmâne dupã vizionarea acestui spectacol

Caut să nu mă gândesc niciodată la asta, așadar n-am cum să răspund. Deși aș fi curioasă să aflu de la ei.

 

3 moduri în care văd viitorul artei teatrale în România

Îmi lipsește capacitatea de a gândi în perspectivă, așa că nu pot vedea în vreun fel viitorul, fie și cel al teatrului, însă pot spera ca el să… existe, în primul rând. Depinde de oameni acest viitor al teatrului românesc, iar oamenii sunt foarte imprevizibili. Eu caut să mă bucur de prezentul lui, pe care-l trăiesc și la care contribui, împreună cu colegii mei, atât cât putem. Alături de publicul nostru, cel de acum. Și de aici. Sau… de acolo, de dincolo de ecran.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top