Now Reading
Ștefan Bănică JR și Liviu Teodorescu lansează duetul toamnei:„Ne vedem într-un vis”

Ștefan Bănică JR și Liviu Teodorescu lansează duetul toamnei:„Ne vedem într-un vis”

Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu și-au unit forțele și lansează una dintre cele mai inedite colaborări: „Ne vedem într-un vis”, piesă însoțită și de un videoclip sugestiv, plin de simboluri.

Această colaborare aduce împreună două dintre cele mai bune voci masculine din României, Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu, pentru o piesa romantică, care se potrivește ca o mănușă nostalgiei zilelor de toamnă. Cei doi artiști cantă povestea unei iubiri care poate fi împlinită doar într-un vis: „Ne vedem într-un vis/ Dansând pe cerul aprins/ Fără să știm ce e cu noi,/ Fără furtună, fără ploi”.

Versurile piesei au fost scrise de Liviu Teodorescu și Ștefan Bănică, iar la compoziție aceștia au lucrat cu Ionuț Marius Vasilache. Cel din urmă împreună cu Liviu Teodorescu s-au ocupat și de producția cântecului, mix-ul și master-ul fiind realizate de Max Kissaru.

Videoclipul a fost regizat de Loyal Trip Cartel și îi surprinde pe Ștefan Bănică și pe Liviu Teodorescu în prim-plan. Un rol important în acest clip îl are culoarea albastră, care completează perfect versurile piesei, simbolizând atât calmul și libertatea, cât și flacăra dorului și materializarea tristeții. Instalația luminoasă care îi înconjoară pe cei doi artiști plasează acțiunea într-un spațiu aflat la granița dintre realitate și vis. În plus, imaginea feminină este ilustrată prin cadre abstracte, subliniind faptul că povestea de dragoste nu este una palpabilă și se concretizează doar la nivel de vis.

Referitor la această colaborare, cei doi artiști au declarat:

See Also

Ștefan Bănică: „Ne vedem într-un vis’ e o colaborare inedită. Mi-a plăcut piesa de prima dată de când am ascultat-o și mi-a mai plăcut cum ne-am potrivit ca voci pe acest cântec, eu cu Liviu Teodorescu. Liviu e un artist din noua generație care tratează muzica cu seriozitate, implicare și profesionalism. Și mă bucur să cântăm împreună. E o piesă sensibilă și cu un text bun. Sper să vă placă și piesa și videoclipul.”

Liviu Teodorescu: „Pentru mine și nu numai, Ștefan Bănică este o legendă vie și, având presiunea asta pe umeri, mi-a fost destul de greu la început. Am avut un timp impresia că nimic din ce fac nu e destul de bine. Dar atitudinea lui permanent optimistă și relaxată m-a făcut să mă relaxez și eu, să capăt încredere și să mă bucur de sesiuni de lucru în studio din care am învățat enorm. Eu și Ionuț Vasilache am început ideea acestei piese și sunt super fericit că a dus-o la alt nivel, i-a plăcut și s-a implicat cu o vigoare, cu o prezență și cu o sete pe care rar le vezi la un artist atât de bine implementat în conștiința publicului. Colaborarea asta mă onorează și îmi dă greutate.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top