Now Reading
Ed Sheeran a lansat noul album, “Equals”

Ed Sheeran a lansat noul album, “Equals”

Ed Sheeran a lansat al patrulea album solo de studio, care se numește Equals sau “=”.  Materialul, o continuare a LP-ului Divide din 2017, este cel mai recent episod din seria sa de simboluri.

Este printre cele mai așteptate lansări muzicale ale anului și include single-urile numărul unu în  Marea Britanie, Shivers și Bad Habits.

Albumul vine după ce Sheeran s-a căsătorit cu partenera sa de lungă durată, Cherry Seaborn, în 2019 și s-a bucurat de nașterea fiicei sale, Lyra Antarctica în 2020.
Înainte de lansare, cântărețul și compozitorul s-a alăturat lui Zane Lowe – Apple Music pentru un interviu de acasă, după ce a anunțat pe 24 octombrie că a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Explicând premizele albumului, Sheeran a spus: „Sunt atât de multe lucruri care s-au întâmplat în viața mea și le simt, nu într-un mod evanghelic, dar mă simt renăscut la 30 de ani, viziunea mea asupra lumii este diferită. Acum există atât de multă bucurie în viața mea, așa că acest album reflectă într-un fel acest aspect.”

Prietenul și mentorul lui Sheeran, directorul muzical australian Michael Gudinski, a decedat la începutul acestui an, iar cântărețul a dedicat o nouă piesă de pe albumul său, intitulată Visiting Hours, în memoria sa.

See Also

Ed a adăugat: „Mi-am petrecut 20 de ani din viață întrebându-mă: cine sunt eu? De ce sunt aici? De ce fac asta? Dacă sunt artist, ce adaug lumii? Sunt atât de multe întrebări și acum că am împlinit 30 de ani, simt că unele dintre aceste întrebări au început să își găsească răspunsurile prin două momente masive din viața mea, nașterea fiicei mele, ce reprezintă o viață nouă, și decesul prietenului meu Michael, ce reprezintă moartea. Ambele m-au lovit într-un mod  care m-au făcut apreciez ziua de mâine mai mult. Simbolul egal reprezintă sfârșitul unei întrebări și începutul unui răspuns, este în mijlocul celor două momente și cu siguranță simt că la 30 de ani mă aflu în ambele părți.

Artistul a primit, de asemenea, un mesaj de la prietenul și mentorul său, Sir Elton John, care  l-a  felicitat pentru lansarea noului său album și îi urează mult succes cu această nouă lansare.

Tracklist

 1. Tides
 2. Shivers
 3. First Times
 4. Bad Habits
 5. Overpass Grafitti
 6. The Joker and the Queen
 7. Leave Your Life
 8. Collide
 9. 2step
 10. Stop the Rain
 11. Love In Slow Motion
 12. Visiting Hours
 13. Sandman
 14. Be Right Now
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top