Now Reading
O noapte furtunoasă – cel mai recent spectacol al Teatrului „Toma Caragiu”

O noapte furtunoasă – cel mai recent spectacol al Teatrului „Toma Caragiu”

Teatrul „Toma Caragiu” are plăcerea să vă invite sâmbătă, 6 noiembrie, și duminică, 7 noiembrie, de la ora 18.30, în sala Teatrului, la primele reprezentații ale celei mai recente producții a secției Dramă: spectacolul O noapte furtunoasă, de I. L. Caragiale. Regia este semnată de Sânziana Stoican, scenografia îi aparține lui Valentin Vârlan, light design Cristian Șimon.

Spectacolul îi are în distribuție pe actorii: Andi Vasluianu (Jupân Dumitrache), Ioan Coman (Nae Ipingescu), Cristi Popa (Chiriac), Andrei Radu (Spiridon), Ionuț Vișan (Rică Venturiano), Anca Dumitra / Florentina Năstase (Veta), Theodora Sandu (Zița), Ion Radu Burlan (Ghiță Țârcădău).

Regizoarea Sânziana Stoican este la cea de-a patra colaborare cu Teatrul „Toma Caragiu”, ei aparținându-i montarea spectacolelor Amărăștenii, Unchiul Vanea și Menajeria de sticlă (pentru rolul Laura, actrița Florentina Năstase a obținut nominalizarea pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar”, în cadrul Galei UNITER 2016).

Sunteți așteptați cu drag la teatru să urmăriți un spectacol care dovedește, încă o dată, că personajele caragialești își păstrează actualitatea, oglindind, cu umor, moravuri și situații des întâlnite în societatea contemporană.

See Also

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole. Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” se face cu respectarea normelor în vigoare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top