Now Reading
Lorde lansează varianta deluxe a albumului “Solar Power”, cu două piese noi

Lorde lansează varianta deluxe a albumului “Solar Power”, cu două piese noi

Artista câștigătoare a premiilor GRAMMY®, LORDE, a lansat două piese bonus, „Helen of Troy” și „Hold No Grudge”, pe varianta deluxe a albumului “Solar Power”.
Despre „Helen of Troy” artista a povestit: „Am scris-o foarte rapid în cea mai mica încăpere la Westlake și a fost o experiență distractivă. Versurile par improvizate, aproape ca un discurs făcut pe loc și mă puteți asculta în timp ce îmi dau seama de unele tematici pentru album…”
În legătură cu „Hold No Grudge”, LORDE a declarat: „HNG este un fel de portret compus din mai multe piese despre momentul în care o relație devine amară, când ești prins în gheață, dar îți aduci aminte de căldura de odinioară.”
Când a vorbit despre videoclipul piesei „Fallen Fruit”, artista a zis: „În videoclipul piesei Solar Power, insula a fost ilustrată drept un paradis luxuriant – apă cristalină, cer albastru, toată plaja perfect amenajată (și lipsită de gunoaie). Acum am trecut la oamenii care fac ceea ce fac de obicei, devenind lacomi, tratând insula cu lipsă de respect și furându-i frumusețea. Întotdeauna o să fie un loc impecabil în care să o luăm de la căpăt, nu-i așa? Grădinile care obișnuiau să fie pline de bogății și roade au luat foc. Bărcile de pescuit sunt rupte și răsturnate. Tot ce a mai rămas de la piersici sunt sâmburii. Cu toate acestea, personajul meu ia o decizie.
Referitor la piesele bonus, LORDE a spus: „A fost interesant să explorez aceste piese în călătoria care a condus către noul meu album.”  Cel mai recent videoclip al artistei apropie fanii de universul Solar Power. Reliefând distrugerea provocată de oameni și criza încălzirii globale, videoclipul este o declarație puternică referitoare la vremurile pe care le trăim.

Cele două piese bonus au fost inițial lansate exclusiv pe Music Box și sunt acum disponibile pe toate platformele digitale.

În 2013, la doar 16 ani, LORDE s-a afirmat încet, dar încrezător, drept vocea unei noi generații cu albumul ei de debut, Pure Heroine. Albumul a câștigat  de trei ori Platină și două premii GRAMMY®. În plus, hit-ul internațional „Royals” a primit certificarea de Diamant, urmat de piesa „Team”, premiată cu 4 x platină. Piesa „Royals” a consacrat-o pe LORDE drept „cea mai tănără artistă solo și singura din Noua Zeelandă care să ajungă pe locul 1 în Billboard Hot 100 din 1987.” LORDE are în prezent peste 12 milioane de vânzări în albume si peste 10 miliarde de stream-uri la nivel global.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top