Now Reading
Psihopatos – un spectacol despre viață

Psihopatos – un spectacol despre viață

Premiera spectacolui Psihopatos, în regia lui Norbert Boda, va avea loc în zilele 11, 12, 14 și 15 noiembrie de la ora 19:00 la Teatrul Apropo (str. Dimitrie Pompeiu nr. 8, Pipera). Există două versiuni ale spectacolului, una feminină și alta masculină. Intrarea va fi gratuită.

Sinopsis: Doi ucigași în serie, foști îndrăgostiți, se reunesc pentru a da o ultimă lovitură, însă lucrurile nu se desfășoară conform planului și cei doi ajung să se confrunte cu cel mai mare nemesis: condiția lor de psihopați. Trecutul lor bolnav este pus sub lupă în fața spectatorilor, iar starea lor mentală devine un mijloc principal de entertainment. Piesa este o deconstrucție a divertismentului legat de psihopați, un spectacol care interacționează și analizează (în direct) relația spectatorilor cu acești criminali în serie.

Spectacolul Psihopatos este atât o comedie neagră, cât și o tragedie existențială despre un cuplu de psihopați. Spectacolul își propune să analizeze impactul divertismentului cu psihopați în mentalul colectiv al societății contemporane. Una dintre întrebările esențiale pe care proiectul le ridică este: consumil de divertisment cu psihopați încurajează comportamentul de acest tip? Personaje precum Joker, Ted Bundy sau Hannibal Lecter pot ajunge idolii unei generații? Pot fi înțeleși? Compătimiți?

Cele două distribuții ale spectacolului sunt formate din actori bucureșteni, absolvenți ai Facultăților de teatru din București, Cluj-Napoca și Sibiu. Alexandru Chindriș / Alexandra Spătărelu și Vlad Galer / Geo Vișan, prin interpretarea lor, vor provoca spectatorii la exprimarea de opinii, îi vor incita cu subiecte controversate și îi vor amuza cu situații delicioase.

Din echipa artistică fac parte:

Regia și dramaturgia – Norbert Boda

Scenografia – Clara Pop

Asistent Regie – Nicole Burlacu

Asistent Scenografie – Mădălina A. Mihai

Consultant Artistic – Andra Sultan

See Also

Coloana Sonoră – Niko Becker

Afiș – Cătălin Asanache

Vă invităm la un spectacol provocator, prin care psihicul uman este pus la încercare.

Intrarea la spectacol este gratuită. Totuși, pentru a păstra normele sanitare în vigoare, accesul în sala de spectacol se va face exclusiv cu Certificatul Verde sau un test PCR valid. Rezervările se pot face la unul din numerele: +40 754 295 977 / +40 748 863 815.

Proiectul este susținut de Asociația Țais în colaborare cu Teatrul Apropo și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top