Now Reading
Ronan Keating lansează albumul “Songs From Home”

Ronan Keating lansează albumul “Songs From Home”

Ronan Keating, celebrul artist irlandez care a definit de peste două decenii muzica pop, lansează albumul „Songs From Home”.

Albumul prezintă dragostea lui Ronan Keating pentru muzica irlandeză, precum și semnificația ei continuă în viața lui. Celebrând poezia și folclorul tradițional alături de piese contemporane, „Songs From Home” formează coloana sonoră supremă pentru povestea personală a lui Ronan.
Cu măiestrie, Ronan împletește poveștile nemaiauzite despre tinerețea sa și moștenirea muzicală substanțială a Irlandei.

Piesa „No Frontiers” este o colaborare elegantă cu artista Mary Black. „Raglan Road” oferă povestea unei iubiri legendare irlandeze, care este binecunoscută în orașul natal al lui Ronan Keating. Creat dintr-un poem de Patrick Kavanagh, Ronan cântă cu drag despre Drumul Raglan găsit în Ballsbridge, Dublin. „Summer in Dublin” este o altă melodie nostalgică pentru Ronan, care este recunoscută în inima comunității irlandeze. În timp ce cânta „Summer in Dublin”, Ronan își amintește de vara captivantă a anului 1990, chiar înainte ca Boyzone să ajungă la faimă și o mare parte din atenția Irlandei a fost concentrată pe Cupa Mondială.

 

De când a facut parte din una dintre cele mai de succes trupe de băieți din istorie, Ronan Keating și-a creat o carieră solo epică, cu 30 de single-uri consecutive în Top 10, 10 albume de studio și peste 20 de milioane de discuri vândute, a facut parte din juriul X Factor și The Voice din Australia si a jucat într-un spectacol foarte apreciat de pe West End. În mijlocul acestui succes impresionant, Ronan a revenit la rădăcinile sale cu „Songs From Home”, un album care surprinde și reprezintă în mod autentic viața dedicată muzicii.

See Also

Tracklist

01. Raglan Road
02. Into The Mystic
03. Where The Streets Have No Name
04. The Voyage
05. The Island
06. Summer In Dublin
07. Guiding Light
08. No Frontiers
09. The Blower’s Daughter
10. The Parting Glass
11. Heyday
12. Set In Stone

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top