Now Reading
Teodora Dinu a lansat un nou single cu un mesaj puternic – “Keep Fighting”

Teodora Dinu a lansat un nou single cu un mesaj puternic – “Keep Fighting”

Teodora Dinu, cunoscută în urma participărilor în Finalele Selecției Naționale Eurovision 2018 și 2019, și a participării în concursul muzical X Factor 2020, revine cu un nou single care are la bază un mesaj puternic.

“Keep Fighting” este o colaborare internațională. De muzică, text și producție s-au ocupat suedezii Niklas Bergqvist și Simon Johansson, împreună cu binecunoscutul textier grec, Nikos Sofis.

https://youtu.be/QzTwlpFAAnM

 

După o perioadă foarte grea, cu mai multe coborâșuri decât urcușuri, în care poate mulți au crezut am renunțat la muzică (eu fiind chiar prima dintre aceia), am primit un telefon de la bunul meu prieten Nikos Sofis, care îmi propunea această colaborare frumoasă. Am fost extrem de încântată, mi-am adunat forțele, m-am repus pe picioare și așa, împreună cu aceasta echipă, am reușit realizam acest proiect. Proiect care pe mine m-a făcut ies din acea zonă, mai mult neagră, în care aflam de ceva vreme. Piesa reprezintă exact acea perioadă a vieții prin care trecem cu toții, în care nu mai reușim vedem “luminița de la capătul tunelului”, strigăm “ajutor!” însă strigătul e mut, iar singurii oameni care ne pot auzi, ne pot ajuta și pot schimba macazul suntem doar NOI. Piesa este despre puterea de a lupta, noi pentru noi. Sper ca mesajul puternic al piesei reușească ajungă la fiecare dintre voi!”, a spus Teodora Dinu.

See Also

Piesa poate fi ascultată atât pe Youtube, cât și pe toate platformele de streaming.

Teodora Dinu se află de mulți ani pe piață muzicala din Romania. A participat la peste 60 de concursuri naționale și internaționale de unde s-a întors mereu pe podium. În 2015 și 2020 a participat la concursul X Factor România, alături de Marian Stancu, aceștia formând Trupa Hello. În 2016, a făcut parte din backing vocals-ul lui Ovidiu Anton la Selecția Națională Eurovision, iar în 2018 și 2019 a fost Finalista Selecției Naționale Eurovision cu piesele “Fly”, și, respectiv, “Skyscraper”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top