Now Reading
Maneskin – cea mai bună trupă rock la Premiile MTV EMA 2021

Maneskin – cea mai bună trupă rock la Premiile MTV EMA 2021

Difuzate în peste 180 de țări din întreaga lume, Gala Premiilor MTV EMA a avut loc ieri noapte la Papp László Budapest Sportaréna din Ungaria, iar câștigătorii Eurovision 2021, Måneskin, au luat acasă primul lor premiu MTV.
Måneskin au fost nominalizați la trei premii  și au reușit să ia acasă Premiul „Best rock” .

La categoria „Best rock” au mai fost nominalizați Coldplay, Foo Fighters, Imagine Dragons, Kings of Leon și The Killers, toate trupele fiind originare din SUA.

Mulțumim @mtvema pentru toate nominalizările și pentru că ne-a permis să cântăm pe o astfel de scenă de vis + recunoștință infinită tuturor celor care ne-au susținut și ne-au votat, vă iubim!!!” – Maneskin

Måneskin nu au fost singurii artiști Eurovision 2021 care au luat acasă un trofeu EMA.  Gjon’s Tears a câștigat cel mai bun act elvețian. Artistul care a făcut furori cu piesa „Tout l’univers” urmărește duo-ul elvețian Eurovision Sinplus, care a câștigat premiul în 2014.

See Also

Måneskin au interpretat live și cel mai recent single al lor, „Mammamia”.

Recent, Maneskin au deschis turneul celor de la Rolling Stones, au dezvăluit datele turneului lor european, au susținut un performance în cadrul Global Citizen Live și au prezentat campania Gucci Aria. Succesul lor în industria muzicală și faptul că au ajuns pe locul 1 în topul Spotify Global Viral Chart împreună cu toate celelalte realizări i-au condus spre cea mai nouă realizare de pe lista lor – fiind primul act italian care a câștigat la o categorie internațională din istoria MTV EMA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top