Acum citește
Lady Gaga – fashion trends la premierele senzaționalului film House of Gucci

Lady Gaga – fashion trends la premierele senzaționalului film House of Gucci

Lady Gaga are parte, în prezent, de rolul carierei ei – Patrizia Reggiani, supranumită “văduva neagră” a Italiei, in filmul House of Gucci, unul dintre cele mai așteptate filme din acest an. Pentru acest rol, artista a dezvăluit că a început să lucreze în urmă cu 3 ani, iar de “un an şi jumătate trăiesc precum Patrizia Reggiani. Şi am vorbit cu accent timp de 9 luni.”  Asta înseamnă dedicare! Dar, desigur, Gaga nu și-a putut să-și perfecționeze simplu rolul Patriziei Reggiani fără a oferi unele dintre cele mai grandioase momente ale anului la capitolul fashion.

Lansarea premierelor filmului regizat de Ridley Scott a avut loc mai întâi în Londra, în data de 9 noiembrie, unde Gaga a purtat o ținută Gucci, de la cel mai recent spectacol Love Parade din Los Angeles. Rochia a fost combinată cu look-ul ei clasic și completată de cizme stiletto și ciorapi stil plasă.

 

Ulterior, la premiera de la Milano, din 13 noiembrie, Gaga a purtat o rochie Versace personalizată. Se pare că artista și-a dorit să aducă un plus de dramă, cel puțin asta putem deduce din singurul ei videoclip postat pe TikTok în aceeași zi.

Vezi și

 

Și, în sfârșit, premiera de la New York, care a avut loc aseară. Gaga a purtat o rochie neagră personalizată cu un top transparent, ținută semnată de Armani Privé. Artista a adăugat un make-up îndrăzneț, definitoriu pentru imaginea ei globală.

Pregătește-te pentru cel mai grandios film al anului, inspirat din lumea modei, care va ajunge în cinematografe pe 25 noiembrie!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus