Now Reading
Sore și Adrian Sînă fac echipă pentru piesa „Inimă albastră”

Sore și Adrian Sînă fac echipă pentru piesa „Inimă albastră”

Sore și Adrian Sînă și-au unit forțele și lansează piesa „Inimă albastră”, însoțită și de un videoclip muzical sugestiv. Aceasta este prima colaborare a celor doi artiști, despre care Sore a declarat:

 

A fost dragoste la prima audiție, am simțit că piesa făcea parte din mine. Mă bucur tare pentru duetul acesta, ne doream să colaborăm împreună de mai mulți ani și cred că lucrurile bune merită așteptate.”

Cântecul a fost compus de Adrian Sînă, care a scris și versurile alături de Zanfir Maria Georgiana, Darabană Nicoleta și Radu Izabela-Mihaela. De instrumentalul track-ului s-au ocupat Andreas Oberg și Achim Dorin-Marian, cel din urmă realizând și mix-ul și master-ul melodiei.

See Also

„Inimă albastră” este o piesă de dragoste, nostalgică, care aduce în prezent o poveste de iubire din trecut. Aceasta reliefează faptul că nepăsarea și neglijența pot transforma o „inimă roșie” (ce poate fi interpretată drept o relație plină de pasiune și emoție) într-o „inimă albastră” (mai precis, într-o relație distantă și rece).

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir, îi surprinde pe Sore și Adrian Sînă în rolurile principale, într-o sală de cinema, în timp ce aceștia vizionează un film de dragoste. Deși inițial, personajele par a fi străine, spre sfârșitul clipului putem deduce că imaginile derulate pe marele ecran transpuneau, de fapt, relația celor doi din trecut.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top