Now Reading
NOSFE și Randi lansează prima lor piesă împreună!

NOSFE și Randi lansează prima lor piesă împreună!

Prietenia este unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le putem avea. Implică loialitate, dragoste și multă înțelegere. Înseamnă să fii dispus să te sacrifici și să mergi chiar până la capătul lumii pentru cel mai bun prieten atunci când situația o cere. Și, totuși… cât de departe va merge pentru tine? Crezi că va răspunde în miezul nopții atunci când vei avea nevoie mare de el? Oare ți-a ascuns vreodată adevărul?

Acestea sunt doar o parte din întrebările care apar în mintea fiecăruia dintre noi atunci când ascultăm noua piesă lansată de NOSFE și Randi și ne gândim la cei mai buni prieteni pe care îi avem. Așa cum este accentuat și în refren prin versurile  Până și zeii greșesc, dar frații în inimă nu se lovesc, piesa  Frate vorbește de loialitate și prietenie așa cum ar trebui ea să fie – fără greșeli, trădări sau gânduri care îl pot răni pe celălalt.

O colaborare pe care o așteptam de când am auzit primul refren de la Randi, pe piesa lui JO, acum mulți ani. Sunt foarte mândru de piesă și de felul în care s-a transformat de-a lungul unui an de lucru. Filmările clipului au fost foarte interesante, mai ales la cadrul în care stăm spate în spate. Dar vă las pe voi să descoperiți. Vă pupă UNCHIU!, spune NOSFE

Mă bucur că am lansat această piesă, care vorbește despre un subiect complicat: problemele care pot apărea între oameni foarte apropiați atunci când anumite lucruri rămân ascunse, când adevărurile sunt spuse pe jumătate și mândria își face loc și începe să vorbească. Mi-a plăcut colaborarea cu NOSFE atât în studio, cât și pe platoul de filmare și îmi doresc să vă bucurați și voi de această piesă., adaugă Randi.

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top