Now Reading
Becky G lansează propria versiune pentru Bella Ciao, înainte de deznodământul Casa de Papel

Becky G lansează propria versiune pentru Bella Ciao, înainte de deznodământul Casa de Papel

Becky G nu era pregătită pentru acele spoilere despre Money Heist („Ce se va întâmpla acum că Tokyo a murit?”), dar a fost pregătită să dea piesei tematice neoficiale a seriei Netflix propria ei versiune.

„Bella Ciao” ​​este un cântec popular italian de protest de la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar legătura melodiei cu seria spaniolă (intitulată inițial La Casa de Papel) se datorează faptului că „întreaga viață a profesorului s-a învârtit în jurul unei idei despre rezistență”, potrivit unei declarații oficiale.

Într-o nouă versiune extinsă, lansată sub Kemosabe/RCA Records, Becky G nu numai că dă melodiei un ritm de reggaeton uptempo, dar își etalează și abilitățile în a cânta în limba italiană.

„Întotdeauna mi-a plăcut La Casa de Papel și felul în care această producție a conectat milioane de oameni din întreaga lume”, a spus Becky G. „‘Bella Ciao’ este o melodie iconică și marchează un moment important în serial, așa să fii liber să o reimaginezi și să faci parte din lumea Casa de Papel este cu adevărat o onoare. De la înregistrarea melodiei până la filmarea videoclipului, sper ca toată lumea să se bucure de acest cover la fel de mult ca mine!”

„Bella Ciao” ​​a avut premiera miercuri (1 decembrie) împreună cu un videoclip regizat de Megan Gamez, care aduce un omagiu salopetei roșii, măștii și lingourilor de aur de la Banca Spaniei, văzute în serial.

See Also

Finalul Casa de Papel (partea 5, volumul 2) va avea premiera globală vineri pe Netflix.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top