Now Reading
SICKOTOY și IRAIDA lansează „Maria” – ritmul de dans al iubirii

SICKOTOY și IRAIDA lansează „Maria” – ritmul de dans al iubirii

SICKOTOY și IRAIDA și-au unit forțele și au creat piesa „Maria”, o piesă dedicată îndrăgostiților ce vor să-și retrăiască marile iubiri pe ringul de dans.

Versurile au fost compuse de IRAIDA, muzica de SICKOTOY, IRAIDA, și Achi, iar de producția piesei s-a ocupat integral SICKOTOY. VIdeoclipul a fost regizat de Isabella Szanto, director de imagine a fost Roberto Stan, iar producția a fost facută de Loops Production. Locația videoclipului este Hiro Bay pe Soseaua Nordului în București.

Mereu sunt în cătura de autori pasionați de muzică cu care să împart studiol. IRAIDA și Achi au venit la o sesiune și am terminat piesa pe loc. Mereu se întâmplă așa când dragostea față de muzică este la un nivel înalt. <<Maria>> este o piesă a îndrăgostiților pe care le-o fac cadou cu cea mai mare plăcerea declarat SICKOTOY despre “Maria”.

<<Maria>> este o piesă scrisă din perspectiva ambilor îndrăgostiți, ce descrie puterea intensă a atracției și neliniștea apăsătoare atunci când aceștia sunt departe unul de celălalt. Un dans al iubirii în slow motion, perfect de imperfect. Maria imbracă dragostea în sentimente pe care nu le poti uita, este cel mai frumos viciu de care nu poți și nu vrei să te lași. De multă vreme îmi doream să lucrez cu Sickotoy, iar din prima noastră sesiune a ieșit această piesă. Împreuna cu Achi și Sickotoy, s-a creat un vibe blană, am descoperit o chimie muzicală aparte și așa a luat viață <<Maria>>ne-a spus IRAIDA despre acestă colaborare.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top