Now Reading
Ariana Grande face echipă cu Kid Cudi pentru noul single “Just Look Up”

Ariana Grande face echipă cu Kid Cudi pentru noul single “Just Look Up”

Ariana Grande face echipa cu Kid Cudi pentru noul single “Just Look Up”. Noua piesa este extrasa de pe coloana sonora a filmului “Don’t Look Up” realizat de Netflix. Cei 2 artisti vor juca rolurile personajelor Riley Bina si DJ Chello.
Piesa “Just Look Up” a fost compusa de Ariana Grande, Kid Cudi, Taura Stinson si Nicholas Britell, care a si produs piesa.

Albumul pentru noul film va fi lansat pe 10 decembrie si va contine piese de la Bon Iver si Nicholas Britell.
“A fost un privilegiu sa lucrez cu Ariana Grande, Kid Cudi si Taura Stinson pentru piesa de dragoste “Just Look Up”, a declarat Nicholas Britell despre noua melodie.

 

Filmul “Don’t Look Up” este scris si regizat de Adam McKay. Povestea ii urmareste pe Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) si Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), care descopera o cometa ce orbiteaza in interiorul sistemului solar. Problema este ca traiectoria cometei este spre Pamant. O alta problema este ca nimanui nu-i pasa de faptul ca planeta va fi lovita de o cometa de dimensiunile Muntelui Everest. Cu ajutorul lui Dr. Oglethorpe (Rob Morgan), Kate si Randall pleaca intr-un turneu mediatic, ajungand la Presedintele Orlean (Meryl Streep) si la fiul si seful de stat major, Jason (Jonah Hill). Acestia prezinta problema la The Daily Rip, o emsiune radio prezentata de Brie (Cate Blanchett) si Jack (Tyler Perry). Cu mai putin de 6 luni pana la impact, Kate si Rindall sustin un turneu mediatic de 24 ore in speranta ca oamenii se vor uita spre cer.

See Also

In noua pelicula vor mai juca si Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (aka Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis si Tomer Sisley

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top