Now Reading
Elton John & Ed Sheeran aduc un tribut pieselor de Crăciun cu “Merry Christmas”

Elton John & Ed Sheeran aduc un tribut pieselor de Crăciun cu “Merry Christmas”

Elton John și Ed Sheeran intră în spiritul sărbătorilor cu noua lor melodie optimistă „Merry Christmas”, însoțită de un videoclip  regizat de Jason Koenig.

În videoclipul festiv, perechea aduce un omagiu scenelor din videoclipurile de Crăciun, dar și filmelor emblematice de Crăciun. Li s-au alăturat personalități britanice precum domnul Blobby, Jonathan Ross, Big Narstie, Michael McIntyre și Darkness, pentru scene recreate din „Last Christmas” de la Wham!, „Walking in the Air” al Snowman, “All I want for Christmas for you”, celebra piesă semnată Mariah Carey, ” și altele. Într-o secvență Sheeran chiar dansează într-un costum sexy de Moș Crăciun.

„Simți că există atât de multă dragoste/Toată familia și prietenii noștri sunt împreună acolo unde ne aparținem cu toții/Crăciun fericit tuturor”, cântă ei pe refren.

Piesa a fost co-scrisă de John și Sheeran și produsă de Steve Mac. Cei doi muzicieni și-au unit forțele pentru prima dată, iar Merry Christmas este una dintre cele trei melodii de sărbători pe care le-au scris împreună.

Crăciunul trecut am primit un apel de la colegul meu, Elton John”, a spus Sheeran. „Și mi-a spus că ar trebui să facem un „Cântec de Crăciun”. I-am răspuns: „Da, poate în 2022”. Dar eu am scris refrenul în acea zi.”

See Also

Recordurile globale ale muzicienilor, precum și profiturile din vânzările single-ului în timpul sezonului de vacanță 2021 vor fi donate în mod egal între Ed Sheeran Suffolk Music Foundation și Elton John AIDS Foundation.

Elton John a lansat The Lockdown Sessions în octombrie. Ed Sheeran a lansat al patrulea album de studio, Equals, în octombrie. În noiembrie, Sheeran a evoluat în Saturday Night Live după ce a ieșit din carantină în urma testării pozitive pentru Covid-19.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top