Now Reading
Jimmy Fallon, Ariana Grande & Megan Thee Stallin lanseaza piesa “It Was A… (Masked Christmas)”

Jimmy Fallon, Ariana Grande & Megan Thee Stallin lanseaza piesa “It Was A… (Masked Christmas)”

Jimmy Fallon a facut echipa cu invitata sa frecventa, Ariana Grande, si senzatia momentului, Megan Thee Stallion pentru piesa de sarbatori “It Was A … (Masked Christmas)”, insotita si de videoclipul oficial.

Track-ul a fost scris de Jimmy Fallon impreuna cu Rami Yacoub, Ido Zmishlany si Myles William, cei doi din urma ocupandu-se si de productia cantecului. Asa cum ne-au obisnuit cei trei artisti, piesa a luat o intorsatura inedita, relatand, intr-un mod amuzant, cum s-a desfasurat perioada de sarbatori in ultimii doi ani, in contextul pandemiei.

Videoclipul piesei ii surprinde pe cei trei in cadre specifice momentelor magice de Craciun, de exemplu langa brad sau pe partie, dar fara sa lipseasca si cele mai “trendy” accesorii ale momentului, precum masca de protectie sau uniforma de asistenta pe care o poarta Megan. Piesa este menita sa iti transmita o stare de bine si sa demonstreze ca ne putem pastra simtului umorului si sa vedem partea plina a paharului, chiar si in momente mai grele.

See Also

Initial, anuntul acestei colaborari a fost facut pe retele de socializare ale lui Jimmy Fallon, care a scris: “Nu-mi vine sa cred ca scriu asta, dar voi lansa un cantec cu videoclip, impreuna cu Ariana Grande si Megan Thee Stalion”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top