Now Reading
Itziar Ituno într-un nou rol, cel de personaj principal în cartea inspirată de propria viață

Itziar Ituno într-un nou rol, cel de personaj principal în cartea inspirată de propria viață

Dacă vrei mai mult după ce fenomenul La Casa de Papel s-a terminat , Itziar Ituño îți aduce cadoul perfect

Multe lucruri se mișcă în jurul lui Itziar Ituño. Deși ea însăși a lămurit că nu este o artistă cu un profil comercial care să atragă cele mai scumpe branduri, continuă să fie o mare referință a unei artiste și femei grozave, făcând publicul să se îndrăgostească instant. Magnetismul personal din interiorul și din afara serialelor și filmelor în care joacă, nu face de mirare să fie lansată o carte inspirată de celebra artistă.

Cartea despre Itziar Ituño ne definește pe toți într-un moment dificil pentru umanitate. Acesta este primul rezultat al proiectului lansat de jurnalistul Igor Meltxor, care probabil va fi inclus în lista celor mai bine vândute. Cel puțin online a primit o mulțime de solicitări de la fanii internaționali de la știrea creării cărții.

Cu siguranță îți amintești de momente de frustrare sau supărare, de neputință din cauza nevoii de a fi închis la tine acasă, de frică, în situația prin care cu toții trecem. Acum, îți poți imagina cum a trecut Itziar Ituño prin asta? La urma urmei, și ea este o ființă umană care suferă, are temeri și îndoieli. De asemenea, Itzi era în plină desfășurare de filmări pentru sezoanele anterioare din La Casa de Papel când a lovit pandemia.

 

Cartea „Itzi, conversații cu Igor Meltxor” o prezintă pe omul Itziar Ituño, actrița vorbind despre viața ei de dinainte de a fi celebră. Deși tema principală este centrată pe izolarea din cauza pandemiei, Itzi, în cuvintele lui Igor Meltxor: „…vorbește despre începuturile sale profesionale, hobby-uri, călătorii și experiențe de viață, dând dovadă de gândire critică, angajament și solidaritate care nu sunt obișnuite într-o societate din ce în ce mai individualistă. Itzi își amintește și de începuturile ei în teatrul pentru copii. Cartea include interviuri care vor crește, fără îndoială, numărul de fani ai minunatei actrițe ce a întruchipat-o pe Lisabona ( Raquel Murillo) în La Casa de Papel.

See Also

Ceea ce a realizat Itziar Ituno cu personajul „Lisabona” poate fi cu siguranță comparat cu fenomenul fanilor provocat de vedetele de la Hollywood în anii ’50.

Este minunat. Ceea ce am avut parte prin acest serial a fost grozav, pentru că până la urmă este o recunoaștere a muncii, dar mai mult decât atât, dragoste, afecțiune, laudă… Cu toate acestea, știu că sunt lucruri actuale, pentru că nu m-am născut ieri. Știu cum funcționează lumea asta. Trebuie să profitați de aceste producții, pentru că știm că pacea, liniștea vor veni mai târziu. Asta mi s-a întâmplat de multe ori.“, declară Itziar Ituno despre Casa de Papel. 

Prima ediție a cărții despre Itziar Ituño a apărut deja în limba spaniolă și poate fi comandată și online la www.zorrotz.eus.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top