Now Reading
Sak Noel si Chesca, marturii inedite despre povestea Arcade, piesa dedicata jocului care a schimbat copilaria multor generatii

Sak Noel si Chesca, marturii inedite despre povestea Arcade, piesa dedicata jocului care a schimbat copilaria multor generatii

Dacă viața ar fi un joc, ce joc ar fi? Într-un video interviu oferit pentru fanii lor, Sak Noel și Chesca au căzut de acord că viața este ca un joc de Tetris. Toți vrem să fim diferiți și, totuși, să ne integrăm în peisajul general. Suntem ca niște piese de Tetris, care fac un dans prin viață, încercând să găsească locul unde se potrivesc cel mai bine. Povestea din spatele hitului Arcade, lansat de Sak Noel și Chesca, vorbește deopotrivă despre nostalgie și prezent.

 

Acțiunea prezentată în piesă are loc în club, unde Chesca iese cu prietenii. Toți încearcă să se facă remarcați, dar, totuși, să își găsească locul în mulțime. În cele din urmă, conexiunea se produce și, astfel, entuziasmul preia conducerea.

 

Toți am fost într-o astfel de situație, la un moment dat, și asta cred că este magia piesei”, a spus Sak Noel.

 

Colaborarea dintre Sak Noel și Chesca

 

Sak Noel este DJ și producător spaniol, în timp ce Chesca este o cântăreață din Puerto Rico. Pentru ca cei doi să colaboreze a fost nevoie de un singur prieten comun, o întâlnire și o idee. Stilurile celor doi s-au completat și au reușit să creeze o melodie plină de energie, dar care, totuși, trezește și sentimente de nostalgie.

 

Colaborarea cu Sak Noel a fost minunată. Este un tip cu care poți să lucrezi foarte ușor. Avem un prieten comun care s-a gândit că ne potrivim pe plan muzical. Iubesc muzica, orice fel de muzică, așa că am fost foarte entuziasmată. Sak a spus că vrea să facem o melodie în spaniolă și fix asta am făcut. Abia aștept să o asculte toată lumea”, a spus Chesca, despre Arcade, melodie produsă de casa de discuri Roton.

 

De asemenea, Sak Noel a găsit stilul Chescăi foarte interesant, fiind o combinație între muzică latino și pop:

 

Când am văzut-o prima dată, era pe scenă. Ea nu mă știa, cel puțin nu personal. De atunci am știut că vreau să colaborez cu ea. Viața ne-a adus împreună, așa că, un an și jumătate mai târziu, a apărut melodia Arcade”.

 

Viața ca un Tetris

 

See Also

Inspirația din spatele piesei „ Arcade” a stat într-un joc de Tetris. Asocierea cu acest joc are menirea și de a ne purta înapoi în copilărie sau, dacă este cazul, de a ne ajuta să descoperim Tetrisul.

 

Cred că toți am simțit că viața este ca un Tetris, pentru că tot timpul merge în direcții diferite, în timp ce noi continuăm să evoluăm ca oameni, să ne schimbăm formele. În fond, viața este distractivă, ca un joc Tetris”, a explicat Chesca.

 

Nostalgia este o componentă importantă a piesei, fiind tocmai cea care îi conferă energia specifică. Ritmurile de raggaeton, combinate cu versurile în spaniolă, îi dau piesei un aer exotic.

 

Cea mai bună parte a piesei Arcade este că reprezintă un joc care va purta mulți oameni înapoi în copilărie, în timp ce pentru noua generație va fi o șansă să descopere o nouă lume prin intermediul acestui joc grozav. Ar trebui să mergeți la Arcade să jucați Tetris. Eu văd astfel de săli peste tot. Este un joc care poate conecta generații. Acest joc este și va fi în continuare o legendă. Sunt sigură că piesa Arcade vă va ajuta să vă reamintiți de copilărie, să faceți noi legături și să faceți o călătorie în timp”, a mai spus Chesca.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7bxypCywk3Q

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top