Now Reading
SUPER 4 – Super oameni, super voci, super show la Sala Palatului ( FOTO & VIDEO-INTERVIU)

SUPER 4 – Super oameni, super voci, super show la Sala Palatului ( FOTO & VIDEO-INTERVIU)

Pe Super 4 i-am văzut prima dată la X Factor, unde ne-au cucerit de la primele acorduri – Te voglio bene assai. Băieții mentorați de Florin Ristei au ajuns până în finală și fac parte din elita concurenților întregului palmares al acestui show de televiziune.

Ulterior, i-am cunoscut virtual prin câteva interviuri video live realizate de Daily Magazine, unde i-am descoperit exuberanți, onești, plini de viață și iubitori pur-sânge de arta adevărată.

Iar săptămâna asta a venit și momentul mult așteptat. Asta pentru că Daily Magazine – reprezentați de bravul nostru reporter Alexander Avram – s-a întâlnit pentru prima dată face 2 face cu Francesco Boccia, Sabba, Aurelio Fierro și Greg Regga, adică cei 4 super-artiști și super-oameni de la Super 4.

Și nu doar atât. Super 4 au răsunat în toată Sala Palatului – și dincolo de – în primul lor concert live de excepție din România. Băieții au cântat, evident, toate piesele de la X Factor și au trecut prin pop, rock, soul, blues, canțonete italiene. De asemenea primul lor single, Amami Amami, lansat cu ceva vreme în urmă, și i-au avut drept invitați pe Bella Santiago, Florin Ristei și Pepe. A fost un concert de poveste, un eveniment de zile mari cum de mult Sala Palatului nu s-a mai bucurat, și prin care am realizat încă o dată ce înseamnă muzica, vocile și arta adevărate.  Iar Super 4 au avut și onoarea de a semna în cartea de onoare a invitaților Sălii Palatului.

Vă lăsăm cu un super interviu video realizat de Daily Magazine după acest eveniment a la grande arte, dar și cu o galerie foto de senzație! 

 

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
3
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top