Now Reading
Idei de outfituri pentru sărbătoarea Crăciunului în 2021

Idei de outfituri pentru sărbătoarea Crăciunului în 2021

Găsirea ținutelor potrivite de Crăciun nu este niciodată un lucru facil, pentru că ne dorim să fim originali, dar și să respectăm tradițiile, precum cea care sugerează purtarea unei piese vestimentare de culoare roșie pentru atragerea norocului.

În opinia noastră, ideal este să găsești una sau mai multe ținute (în funcție de angajamentele pe care le ai, de oamenii cu care sărbătorești, de context etc.) care să păstreze aceste tradiții, dar totuși să te facă să te simți autentic. Pe scurt, să găsești soluții pentru ținute trendy, dar și practice și cool.

Pentru a te îmbrăca bine de Crăciun, nu este nevoie să cheltuiești mulți bani, de fapt: probabil garderoba noastră conține deja piese de bază excelente care pot fi eventual integrate cu unele achiziții de sezon.

Trebuie doar să faci combinațiile potrivite și să dai ținutei tale o notă festivă, astfel încât să fie perfectă pentru această perioadă specială a anului.

Iată câteva combinații care sunt ușor de realizat și vă oferă un aspect elegant, dar sunt și practice și nu prea complicate. Pentru a ne putea concentra pe ceea ce contează cu adevărat – să fim în compania celor dragi.

CATIFEA

La fel ca și sezonul trecut, catifeaua anul acesta este încă super trendy și cu siguranță este foarte potrivită pentru Crăciun. În funcție de locație și companie, poți opta pentru o rochie din catifea, poate în visiniu (o nuanță șic și mai puțin evidentă de roșu, de Crăciun), dar și albastră sau maro, și să o asortezi cu accesorii negru metalizat. Alternativ, o pereche de pantaloni sau un blazer din catifea pot fi și ele foarte elegante, în combinație cu materiale mai opace.

Blazer din catifea
Imagine: Pinterest (Express)


Rochie de catifea
Imagine: Pinterest (Credit: Margoandme)

AURIU
O atingere aurie îți luminează ținuta și sugerează imediat că există ceva de sărbătorit. Mai mult, iarna aceasta nuantele aurii si argintii sunt deosebit de trendy. Iar dacă auriul ți se pare prea mult, poți opta oricând pentru accesorii aurii sau o fustă în această culoare, alegând să porți ceva într-o nuanță neutră.


Imagine: Pinterest (Credit: brightontheday)

ROȘU
De ce să nu îmbraci ceva roșu de Crăciun? Și, dacă un roșu aprins vi se pare exagerat sau prea evident, puteți opta pentru nuanțe mai închise precum un frumos vișiniu de exemplu, care poate fi chiar mai elegant decât un roșu aprins. Pentru a arăta cu adevărat super șic, asortați-l cu negru sau optați pentru o ținută roșu complet: ce moment mai bun decât Crăciunul pentru această combinație?

Pinterest (Credit: Hellofashionblog)

CAROURI
După cum probabil ați văzut în reviste, bloguri, Instagram etc., țesăturile în carouri au sărbătorit o mare revenire la modă în acest an. Și sunt potrivite și pentru petreceri, mai ales dacă le alegi într-o nuanță de roșu. Iti dau imediat o notă festivă. Și pot fi asortate cu piese vestimentare mai elegante sau folosite ca adevărate protagoniste ale ținutei tale. Mai ales dacă „tonul” sărbătorilor tale de Crăciun este mai degrabă sportiv și vesel decât elegant.

Imagine: Pinterest (Credit: Society 19)

CONFORTABIL
De Crăciun, mai ales dacă ești responsabil cu gătitul (sau dacă ajuți la organizare), este important să te simți cu adevărat confortabil. De exemplu, nu poți purta tocuri înalte când gătești pentru un anumit număr de oameni în Ajunul Crăciunului. Din fericire, este posibil și facil să adăugați o notă festivă chiar și unei perechi de blugi. Combinați doar cu un top elegant, poate într-un material strălucitor sau alegând ceva cu dantelă și transparent. Poți opta si pentru un accesoriu strălucitor, auriu sau argintiu, pentru a crea o ținută practică, dar și perfect festivă.Dacă trebuie să te miști mult, optează pentru o pereche de papuci: te fac cu câțiva centimetri mai înalt, fără a-ți limita capacitatea de mișcare.

STRĂLUCITOR
Inutil să spunem că în timpul sezonului festiv, nuanțele argintii și aurii sunt întotdeauna o alegere perfectă. Ne plac foarte mult purtate în contrast (la urma urmei e Crăciun, nu Anul Nou), combinate cu materiale opace, moi, ca în acest look în gri și argintiu.

Pinterest (Credit: Stylecaster)

NEGRU
Evident, negrul este întotdeauna o idee bună și este, de asemenea, opțiunea preferată atunci când nu avem timp pentru ținute laborioase, ce este mai perfect decât să fii mereu șic, elegant și să-ți încadrezi fața și cele mai bune atuuri ale tale?


Imagine: Pinterest (Credit: Stylecaster)

See Also

PANTALONI
Nu trebuie neapărat să porți o rochie pentru a fi elegantă. O pereche de pantaloni grozavi poate fi și ea o alegere grozavă și îți permite să alcătuiești o ținută șic, clasică, dar și practică.

EVITÂND NEGRUL
Negrul este cu siguranță întotdeauna o alegere grozavă, dar opusul – o ținută alb complet de exemplu – poate fi și ea perfectă și are, de asemenea, un mare impact. Culorile deschise sunt dulci și foarte elegante, atât pentru zi, cât și pentru noapte.


Imagine: Pinterest (Credit: stalker-in-style)

În cele din urmă, alegerea unei culori strălucitoare, puternice, care NU este roșu, te poate ajuta să creezi o ținută interesantă, originală, perfectă și pentru sezonul sărbătorilor. De exemplu, uită-te la această ținută frumoasă cu această fustă verde! Este uluitoare și absolut perfectă.

Imagine: Pinterest (Jane)

… Și încă câteva sugestii…

UITĂ DE DIETĂ
Chiar dacă ținem dietă și ne-am promis să fim stricți și să evităm să mâncăm în exces de Crăciun, Crăciunul, cu siguranță, nu este cel mai bun prilej pentru a opta pentru o ținută strâmtă, pentru că, în mod cert, vei ajunge să mănânci mai mult decât de obicei și să mănânci lucruri care nu te ajută cu adevărat să rămâi slim. Prin urmare, este mai bine să alegeți ținute puțin mai largi, dar totuși feminine.

OPTAȚI PENTRU CEVA RESISTENT LA PETE
De Crăciun veți săruta/îmbrățișa mulți oameni, veți ajuta la gătit, veți bea diverse băuturi și vă veți juca cu copiii, așa că nu este ușor să-ți păstrezi ținuta perfect curată. Prin urmare, este mai bine să alegi articole de îmbrăcăminte care pot fi spălate cu ușurință și care te ajută să ascunzi eventualele pete și, de asemenea, să porți un ruj foarte rezistent.

Ținuta ta nu este totul, de Crăciun și de asemenea în restul anului. Pentru a avea un stil grozav de Crăciun, am adăuga două lucruri: un parfum grozav, dar nu agresiv, și un ruj frumos, strălucitor, roșu, care îți oferă imediat o notă festivă.

DE UNDE SĂ CUMPĂRAȚI DE CRĂCIUN FĂRĂ SĂ CHELTUIȚI PREA MULT:
Ca și în restul anului, pentru a arăta bine de Crăciun, nu este necesar să cheltuiești mulți bani. Aruncă o privire mai întâi în dulapul tău: cu siguranță deții deja câteva piese de bază grozave de la care să începi.

Dar dacă îți place sau trebuie să ai ceva nou, aruncă o privire la ceea ce au de oferit magazinele online. Cumpărând online, vei evita stresul de a vizita magazinele personal în cele mai aglomerate zile ale anului și vei putea găsi câteva piese grozave pentru Sărbători fără a cheltui prea mult.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top