Now Reading
3 MOTIVE CU…ROMINA APOSTOL : “Superstar România m-a maturizat. Îmi doresc să ajung o influență bună pentru tineri.”

3 MOTIVE CU…ROMINA APOSTOL : “Superstar România m-a maturizat. Îmi doresc să ajung o influență bună pentru tineri.”

Originară din Iași, Romina Apostol s-a născut în Italia și a fost botezată cu acest nume după celebra artistă, Romina Power, deoarece mama ei e un fan adevărat al cântăreței. „SuperStar România” e prima competiție la care participă și prima ei apariție la TV. În vârstă de doar 16 ani, de-a lungul competiției a dovedit din plin că este unul dintre cei mai puternici combatanți și cu cele mai mari șanse de a câștiga Trofeul Superstar.

Romina Apostol dansează, pictează și spune că are o latură artistică puternic dezvoltată. Știe să cânte la vioară, pian și chitară și activează, alături de un coleg, într-o trupă de rock și blues. A cântat în deschiderea lui Beth Hart, a avut turnee și o sumedenie de concerte în diverse pub-uri.

Astăzi o cunoaștem mai bine, prin intermediul unui nou interviu interactiv din seria 3 Motive.

 

3 versuri ce îmi pot descrie perfect viaţa

What if I say I’m not like the others? What if I say I’m not just another one of your plays? You’re the pretender( the pretendent-Foo fighters)

 

3 lucruri învăţate despre mine pe parcursul Superstar România

La Superstar am învățat să-i apreciez mai mult pe cei din jur, dar și pe mine. Am învățat că muzica e mai mult decât se vede la tv … e multă muncă în spate. SUPERSTAR m-a maturizat.

 

3 motivaţii personale pe care mi le-aş acorda la începutul carierei mele în muzică

La începutul carierei aș vrea să îmi fac un plan pe care sper să-l urmez pentru că aș vrea să produc schimbări și să aduc tinerilor ceva nou. Știu ce înseamnă să fii adolescent acum și știu ce vor și care sunt temerile lor. Pe lângă viața de artist, inevitabil ajungi și un fel de “idol”, de aceea aș vrea să ajut fiecare tânăr să se iubeasca așa cum e el și să nu se mai facă discriminări.

 

3 artişti din România cu care mi-ar plăcea să împart scena într-un mega concert

Mi-ar plăcea să împart scena într-un mega concert cu Cargo, Vița de vie și Delia.

 

 

3 moduri în care conceptualizez un concert ideal

Un concert ideal ar fi plin de surprize. Sunt o persoană destul de creativă, de aceea mereu vreau câte ceva nou și câte un concept nou. În primul rând, consider că ar trebui să am piese atât proprii, cât și coveruri ale pieselor altor artiști. În al doilea rând, mi-ar plăcea să am multă interacțiune cu fanii. Last, but not least, decorul pentru mine este foarte important, de aceea aș vrea să fie ceva foarte special.

 

3 epitete ce descriu industria muzicală din prezent

Interesantă, grea, diferită.

See Also

 

 

3 motive pentru care oamenii ar trebui să mă asculte după Superstar România

Consider că aduc o energie specială, nu doar emoții. Aș aduce mereu ceva nou, astfel lumea nereușind să se plictisească. Cred că sunt făcută pentru scenă, de aceea sper ca lumea să mă urmărească și după Superstar.

 

3 planuri pentru viitorul apropiat

Aș vrea pe viitor să călătoresc foarte mult. Cu siguranță în viitor voi continua cu muzica. Planul meu cel mai mare e să ajung o influență bună pentru tineri și să-i pot ajuta prin muzica mea și prin prezența mea.

 

3 mesaje adresate eu-ului din prezent şi viitor

Nu uita cine ești. Nu uita de unde ai plecat și nu te lăsa descurajată de vorbele din jur.

 

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
3
In Love
4
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top