Now Reading
LIZ ne oferă, alături de pianistul Cătălin Răducanu, un superb “Cadou de Crăciun”

LIZ ne oferă, alături de pianistul Cătălin Răducanu, un superb “Cadou de Crăciun”

“Cadou de Crăciun”, este cea mai nouă piesa semnată de LIZ, aka Luiza Cobori, lansată ca o poveste feeerică de iarnă.  Versurile sunt scrise de Liz, iar aranjamentul pe note și linie muzicală au fost realizate alături de pianistul Cătălin Răducanu.

Cu Cătălin colaborez și în spectacolul Crimă la Cină (Teatrul Elisabeta) și știam că e super chimie din punct de vedere artistic. L-am sunat într-o seara și i-am spus : știi ce, eu vreau să compun o piesă de suflet. Ceva ce le-am putea dărui celor dragi de Crăciun. Vrei să ne vedem și să o cântam?” Și exact așa a fost. O oră am avut la dispoziție în ziua aceea și deja aveam structurată linia piesei. Era deja cantabilă. Spre final de săptămână, într-un tur de forță, am intrat cu piesa în studio și apoi am filmat. Sâmbătă am avut Avarul la Sala Dalles, după spectacol am mers la studio să înregistrăm. Duminică am jucat Crimă la Cină, la Elisabeta, după am mers să filmăm. Crăciunul bate la ușă. Am vrut să fim gata în timp util. N-a fost ușor, dar a meritat. – declară superba LIZ.

Mi-am dorit să dedic această piesă celor îndrăgostiți de emoție, îndrăgostiți de viață, îndrăgostiților din jurul meu. Și cred că ne-a ieșit. Imaginile clipului filmat de către Ciprian Struguriu au apărut că sămânță în mintea mea încă de când m-am așezat la masa de scris. De altfel, tot ce compun văd și în imagini.

 

 

Despre cum își va petrece LIZ Crăciunul de anul acesta, 

Anul acesta de Crăciun, vom fi plecați din țară. Din păcate nu vom fi alături de familia extinsă, iar asta este o excepție. Am decis totuși să petrecem un final de an altfel decât în ceilalți ani, în patru- noi și copiii. Se vor crea ocazii de bonding o dată cu această ieșire și e binevenit oricând.

See Also

Despre planuri de viitor, artista ne mai povestește,

Din ianuarie, am în plan, pe lângă spectacolele de la teatru, un nou proiect alături de Vera, fetița mea de 3 ani.  Îmi voi da din nou o provocare grea, dar frumoasă, așa cum îmi place mie. Și, cine știe, poate își va dori și Ștefi să ni se alăture. Apoi, clar, nu mă voi opri din făcut muzică și cântat. Muzica trăiește în mine și vreau să o las să fie auzită.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top