Now Reading
INNA prezintă videoclipul oficial al single-ului ”Up” cu Sean Paul – imagini sexy și o piesă catchy care cucerește topurile din lume

INNA prezintă videoclipul oficial al single-ului ”Up” cu Sean Paul – imagini sexy și o piesă catchy care cucerește topurile din lume

INNA lansează videoclipul oficial al single-ului ”Up” cu Sean Paul, un video dinamic, sexy pentru una dintre cele mai catchy piese lansate de artistă.

 

Piesa a fost compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu, Alex Cotoi, Sean Paul, produsă de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versuri de Minelli, Sean Paul.

Videoclipul a fost filmat de Alexandru Mureșan, regie Bogdan Păun, producție Loops Production. Echipa de beauty a INNEI este formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDstyling pentru ținute.

Una dintre colaborările de care sunt onorată, să am o piesă cu Sean Paul este încă o dorință împlinită! Let’s make it a hit!”, a spus INNA.

Sean Paul este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume. Cântărețul și rapperul jamaican de dancehall a pătruns în mainstreamul global la începutul anilor 2000 cu piese precum „Get Busy” de pe albumul său ”Dutty Rock”, cu care a câștigat Grammy, dar și „Temperature”. Un susținător timpuriu al mișcării pop dancehall, Sean Paul a colaborat cu Beyonce pentru „Baby Boy”, dar și cu Sia, Clean Bandit și Pharrell Williams. EP-ul său din 2018 ”Mad Love” include super hiturile „No Lie” cu Dua Lipa și „Mad Love” cu David Guetta și Becky G.

INNA a lansat ”Up” în urmă cu o lună și jumătate și are deja peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube, aproape 3 milioane de stream-uri pe Shazam, este pe locul 54 în top Shazam Global, pe locul 6 în top Shazam Dance, pe locul 2 în top Shazam România și Bulgaria, pe locul 3 în Polonia, pe locul 15 pe Shazam Turcia,

INNA a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive în țările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata , „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli.

See Also

În plus, pe canalul de YouTube al artistei, fanii pot urmări cel de-al doilea sezon de Dance Queen’s House,  o sesiune muzicală care a durat 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Records, dar și din Suedia și a compus mai multe piese. Întreaga experiență a fost filmată, iar fanii INNEI se vor putea bucura de opt episoade savuroase care vor fi lansate o dată la două zile pe canalul de YouTube al artistei și care includ experiențe inedite, invitați speciali, momente emoționante și multă distracție. Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit de la echipa ei și vor avea subtitrări în română și engleză pentru a putea fi accesibile fanilor INNEI din întreaga lume.

Piesele obținute în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut când fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”.  Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

INNA are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top