Now Reading
Filme de Crăciun de văzut în 2021

Filme de Crăciun de văzut în 2021

Este oficial sezonul Crăciunului! Și în timp ce împreună este cuvântul esențial pentru această perioadă a anului, uneori vrei să te relaxezi singur pe canapea, cu o pătură, un pahar de vin fiert și o grămadă de alți oameni care sărbătoresc împreună pe ecranul televizorului tău. Ca întotdeauna, există câteva filme noi de Crăciun care au fost lansate în acest an,  din care să alegeți, fie că sunteți fan Hallmark, fie că ați devenit pe deplin fascinat de Universul cinematografic de Crăciun de pe Netflix.

 

Moș Crăciun s-a întors

Father Christmas Is Back sau Moș Crăciun s-a întors este despre patru surori în conflict, care sunt readuse împreună atunci când tatăl lor pierdut de mult se întoarce în luxosul conac englezesc al familiei, de Crăciun. Printre vedete se numără Elizabeth Hurley, Kelsey Grammer și John Cleese.

Urmăriți pe Netflix.

 

Un castel de Crăciun

Această comedie romantică de pe Netflix o include pe Brooke Shields în rolul unei scriitoare de succes care caută să cumpere un castel în Scoția (ocazional), dar găsește conflict – și dragoste?? – atunci când îl întâlnește pe proprietarul castelului, interpretat de Cary Elwes.

URMĂRIȚI PE NETFLIX

 

Crăciun de 8 biți

Adaptat după romanul cu același nume, de Kevin Jakubowski, 8-Bit Christmas este despre un băiețel de 10 ani (Winslow Fegley) din anii 1980 care pleacă într-o aventură pentru a obține cadoul de Crăciun : un nou sistem de jocuri video. Neil Patrick Harris, June Diane Raphael și co-protagonisti Steve Zahn.

Urmăriți pe HBO MAX

 

Love hard

 

Love Hard este o comedie romantică despre o femeie care călătorește prin țară pentru a cunoaște un tip pe care l-a cunoscut online de Crăciun. Dar la sosire, ea află că a fost păcălită. Ea se supără pe bună dreptate… până când impostorul acceptă să o cupleze cu tipul real, ale cărui fotografii le folosea online, dacă ea se preface că este mai întâi prietena lui. Nina Dobrev, Darren Barnet, Jimmy O. Yang și Harry Shum Jr fac parte din distribuție.

URMĂRIȚI PE NETFLIX

 

Home sweet home alone

La fel ca și originalul Home Alone, această nouă intrare în franciză este despre un băiat care rămâne singur acasă în timpul Crăciunului și trebuie să își protejeze casa. Copilul, pe nume Max de data aceasta, este interpretat de Archie Yates (Jojo Rabbit), iar printre co-starurile filmului se numără Ellie Kemper, Rob Delaney și Kenan Thompson.

Urmăriți pe DISNEY+

 

Un băiat numit Crăciun

Bazat pe cartea pentru copii cu același nume, de Matt Haig, A Boy Called Christmas spune povestea originii lui Moș Crăciun printr-o aventură în care a mers în copilărie. Filmul îi are în distribuție pe Henry Lawfull, Maggie Smith, Kristen Wiig, Michiel Huisman și Sally Hawkins.

URMĂRIȚI PE NETFLIX

 

The Princess Switch 3: Romancing the Star 

See Also

Vanessa Hudgens revine încă o dată pentru The Princess Switch 3, în care își va juca din nou toate cele trei roluri. De data aceasta, toți cei trei membri ai familiei regale trebuie să recupereze un artefact furat. În plus, există romantism și identități schimbate, desigur.

URMĂRIȚI PE NETFLIX

 

Single all the way

În stilul clasic rom-com, Single All the Way implică oameni care pretind că sunt într-o relație. Când merge acasă să-și viziteze familia de sărbători, un bărbat pe nume Peter (Michael Urie) îl convinge pe prietenul său Nick (Philemon Chambers) să pretindă că sunt într-o relație, astfel încât familia lui să înceteze să-l deranjeze pentru faptul că este singur.

URMĂRIȚI PE NETFLIX

 

A Christmas dance reunion

Filmul vorbește despre o reuniune de dans în mai multe moduri. A Christmas Dance Reunion îi are în rolurile principale pe actorii High School Musical, Corbin Bleu și Monique Coleman, ca parteneri de dans din copilărie, care se reunesc pentru un ultim dans de Crăciun într-o stațiune care este în pericol de a se închide.

TRANSMIS pe LIFETIME

 

O propunere de Crăciun

Jessica Camacho și Adam Rodriguez joacă în A Christmas Proposal. Filmul este despre un bucătar care se preface că are o relație cu un avocat în timp ce își vizitează familia de Crăciun.

Urmăriți pe Paramount

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top