Now Reading
Recunoștință, bucurie și sărbători fericite!

Recunoștință, bucurie și sărbători fericite!

După aproape doi ani de experiență acumulată și viață trăită prin marile și micile ecrane, este ciudat să ne gândim cât de mult ne-am adaptat și cum tot ceea ce știam a trecut pe locul doi, dezvăluind diversele avantaje și dezavantaje ale vieții.

Acum că ne pregătim să ne luăm rămas bun de la încă un an plin cu provocări, nu putem decât să sperăm că 2022 va fi un an mai bun și că vom reuși să acceptăm noua realitate, noul normal. Unii sperau încă din 2020 la o revenire la normalitate, însă unica revenire pe care am văzut-o și de care ne-am bucurat a fost Guns N’ Roses în formula originală, noul album Adele, revenirea în forță a legendarei trupe ABBA, iar după 15 ani de inactivitate, Diana Ross ne-a încântat cu piesa “Thank You”.

Mulțumesc spunem și noi acestui an! Am evoluat, ne-am dezvoltat, am crescut și ne-am făcut auziți dar, cel mai important, ascultați și citiți în România și pe plan internațional. Avem multe reușite, le cunoașteți pentru că ne-ați fost alături pe tot parcursul și vă mulțumim! Bun venit în luna sărbătorilor de iarnă!

“S-a spus inițial că 2021 va fi anul Bivolului. De atunci mi-am spus: anul ăsta va fi anul meu! Pentru că Bivolul este semnul ce mă descrie în zodiacul chinezesc. Și așa a fost. Pentru mine 2021 a fost un an al muncii intense, din belșug, dar munca e motorul interior ce rulează și mă ține mereu fresh , al (re) descoperirii propriei țări prin niște călătorii fantastice – și avem o țară superbă! Anul conștientizării de sine, al creșterii respectului și iubirii de sine. Anul în care m-am maturizat emoțional și am lăsat la o parte mult balast interior. Anul în care am intrat într-o oarecare acceptare și normalitate pe fondul așa-zisei crize pandemice. Anul în care am legat chestii mișto, cu oameni mișto, în care am dăruit și m-am dăruit cui și cum s-a meritat.

Așa că da, a fost un an MIȘTO!

Pentru 2022 ce îmi doresc este sănătate și creștere (asta e dorință permanentă) în toate cele – trup, minte, suflet. Să fie un an cel puțin la fel de roditor ca anul curent. Pozitive să fie majoritar energiile. Și Tigrul ăla de apă ce ne așteaptă să mă finiseze feroce, agilă, cu mintea mereu la purtător! Să fie un an bun, cu bucurie și emoții intense!”Andreea – Cristina Mihalache, “Șefa” intergalactico-online a lucrurilor frumoase aduse de Daily Magazine.

 

 

“Perioada sărbătorilor este despre recunoștință și generozitate. Când mă gândesc unde eram acum un an, mă simt deosebit de recunoscător și îmi mulțumesc pentru că am reușit să rămân întreg la minte. Oricât de bun și frumos a fost anul 2021, am trăit pe muchie de cuțit și incertitudine. Pentru o scurtă perioadă de timp am trecut prin 2021 aproape lipsiți de griji. Pe mine, personal, m-a ajutat să îmi dau seama că trăim într-o realitate în care singura certitudine este imprevizibilitatea, cu întrebări din ce în ce mai urgente care necesită răspunsuri atent, dar rapide.

Decembrie reușește să mă bucure pentru faptul că ne putem vedea cu cei dragi și avem mai mult timp pentru ei. Este și sezonul cadourilor și…cât îmi plac cadourile! Sincer, cui nu-i plac?!

A fost un an cu multe reușite, povești și proiecte care evidențiază promisiunea noastră făcuta în 2020, când Star Gossip a devenit Daily Magazine. Sperăm că am reușit să vă oferim inspirație, materiale de calitate și știri care v-au ajutat să navigați mai ușor prin acest an.

Sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut în 2021 alături de prieteni dragi care au fost lângă mine fizic sau virtual. Au reușit să îmi bucure sufletul și să îmi demonstreze, încă o dată, că viața este mai frumoasă cu oameni faini în ea. Sărbători fericite! Bucurați-vă de ceea ce aveți, material, spiritual sau sufletește și, mulțumiți(-vă) zilnic pentru ceea ce primiți.”Claudiu CiubotaruCyborg-head-ul din culise al revistei Daily Magazine și moderatorul InSTAR show.

 

 

See Also

“În echipa asta eu sunt cel romantic și boem, așa că nu pot să încep aceste gânduri fără clasicul “șiiiii iată că am mai dat gata un an…”, însă nu o să continui cu “fie ca anul care vine să … și să … “, ci aș vrea mai degrabă să ma uit un pic înapoi la lucrurile care s-au întâmplat în 2021 și la cum m-au schimbat, pentru că au fost tare multe, și bune și rele deopotrivă. 

Toate au fost lecții, am învățat câte ceva din fiecare experiență pe care am avut-o în acest an și am devenit mai încrezător în mine și în faptul că orice poveste are un final fericit. Așa cum îmi place mie să spun, dacă nu-i fericit, înseamnă că nu-i finalul. 

Am petrecut un an în care lucrurile au evoluat intr-un mod nebun, dar și un an în care am avut parte de lucrurile care îmi plac mie cel mai mult: de muzică live, de călătorii și de reîntâlnirea cu oameni dragi, pe care nu speram că îi revăd prea curând. Și iată că finalul de an mă regăsește și într-o nouă companie blănoasă și patrupedă: motănelul Tommy, care m-a cucerit instantaneu și … a rămas parte din casa și din viața mea.

Așa că slowly but surely, the year passed Daily și sunt sigur că 2022 va fi un an în care trendul ascendent al experiențelor plăcute va continua cu și mai mare intensitate. Ne așteaptă o groază de festivaluri programate în vară, ne așteaptă multe evenimente, oameni frumoși și experiențe de neuitat. 

Așa că, din partea mea tot ce pot să îndemn e să stați cu un ochi pe noi, să ne fiți alături în continuare, pentru că sunt sigur că veți avea motive să fiți în fiecare zi pe Daily Magazine! 

Sărbători cu bine tuturor și să ne revedem cu lucruri de calitate, așa cum suntem și sunteți obișnuiți! .”Alexander Emanuel AvramProfi-stelarul fotograf si reporter permanent si omniprezent al Daily Magazine.

Sărbători fericite din partea noastră, echipa Daily Magazine!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top