Now Reading
20 rezoluții de top pentru noul an

20 rezoluții de top pentru noul an

Suntem în ultima zi din 2021, ceea ce înseamnă că este timpul să vă adunați jurnalele și obiectivele pentru noile rezoluţii de Anul Nou, fiind și o oportunitate de resetare, regrupare și revitalizare.

În continuare, găsești 20 de rezoluții top de Anul Nou de care ar trebui să ții cont, împreună cu unele dintre produsele noastre preferate pentru a te ajuta să le atingi. De la jurnalele de recunoștință până la unele dintre produsele noastre preferate de îngrijire a pielii pentru a ajuta la formarea unor tendinţe noi de beauty, totul este inclus.

 

 1. Pierdeți, câștigați sau mențineți-vă greutatea

Să începem acest articol cu una dintre cele mai populare rezoluții – greutatea. Și este important să rețineți că nu toată lumea își propune să slăbească. Recunoaștem că sănătatea arată diferit pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care doresc să câștige ceva în greutate (sau mușchi) sau să-și mențină greutatea corporală în noul an. Acestea fiind spuse, există numeroase modalități de a atinge acest obiectiv – o metodă este Noom: o platformă care ajută la construirea de obiceiuri mai sănătoase, fără a avea nevoie de dietă. În plus, există o varietate de cântare inteligente și exerciții pe care le puteți face (cum ar fi benzile de alergare Sunny Health & Fitness sau noul  Halo View Fitness Tracker de pe Amazon).

 

 1. Îmbunătățiţi-vă abilitățile de gătit

Dacă ți-ai dorit vreodată să fii următorul Gordon Ramsay, ai putea în 2022 (mai ales dacă iei MasterClass). Și, dacă vă veți angaja să vă preparați deliciile destul de des, poate doriți să investiți într-un nou set de vase de gătit, un blender de calitate (Vitamix 5200) și câteva uleiuri de măsline delicioase. Dacă sunteți începător în bucătărie, una dintre oalele sub presiune Always Pan poate fi de ajutor.

 

 1. Fiţi mai productivi

Nu există nimic ca o dimineață productivă care să te ajute să te simți grozav. Dar realizarea lucrurilor este simplificată cu instrumentele potrivite. Planificatoarele zilnice Papier sunt bine concepute și au spațiu amplu pentru o listă de activități, note și chiar instrumente de urmărire a obiceiurilor încorporate. Pentru listele de activități, atât Papier, cât și Rifle Paper Co. au opțiuni minunate care vă pregătesc întotdeauna ziua pentru succes.

 

 1. Treziți-vă devreme (dar asigurați-vă că dormiţi 7-8 ore)

Acest lucru este de la sine înțeles, dar aveți nevoie de un somn de calitate. De asemenea, este important să obțineți șapte până la opt ore de somn odihnitor. Cearșafurile Brooklinen te pot face mult mai doritor în a merge la culcare. Iar pătura Bearaby’s Weighted, împreună cu una dintre cremele de noapte, vă ajută să aveţi un somn reuşit.

 

 

 1. Învață un nou hobby

Indiferent dacă doriți să învățați animația și scrierea creativă sau să vă dezvoltați abilitățile de dezvoltare web sau de marketing, nu există un moment mai bun decât începutul anului. Pentru confort și învățare susținută de experți, nu puteți rata MasterClass și Skillshare. După ce ați folosit ambele platforme, Skillshare poate fi cea mai bună dacă doriți o mare varietate de abilități din care să alegeți, în timp ce MasterClass are clase de nișă incredibile, cu o nișă incredibilă în gătit.

 

 1. Consolidează o rutină de îngrijire a pielii

Nu omiteţi niciodată îngrijirea pielii dimineaţa şi seara. După ce am testat cele mai bune produse pentru pielea uscată, am învățat cât de important este să-ți hrănești pielea cu o rutină potrivită de îngrijire a pielii. Dermatologii recomandă o spălare temeinică a feţei, un ser bun (cum ar fi serurile cu vitamina C), o cremă hidratantă şi protecţie solară facială, creme pentru ochi şi tratamente pentru buze. Totodată, fă-ți o misiune în a avea o rutină lungă pentru baie cel puțin o dată pe săptămână.

 

 1. Reîmprospătează-ți garderoba

Nu există nimic mai bun decât să ai o nouă garderobă de sezon. Cu unele dintre cele mai bune pulovere (inclusiv pulovere de cașmir), paltoane de iarnă, rochii tricotate noi, jachete moto, rochii de cocktail și body-uri, vei fi pregătită pentru orice ocazie.

 

 1. Citește înainte de a te culca

Lectura este foarte relaxantă înainte de un somn bun. Indiferent dacă vă plac cărțile audibile sau dacă doriţi un abonament pentru a fi la curent cu noile bestselleruri, cititul este un obiectiv minunat de implementat.

 

 1. Meditează

Ca o nouă abordare în rutina voastră, meditația (chiar și pentru cinci minute) vă ajută să vă limpeziți mintea în mai multe moduri decât v-ați imagina. Puteţi încerca Headspace, împreună cu frumoasele cărți ale lui Alabaster Co, dacă doriți să profitați și să vă întăriți credința în acest an.

 

 1. Conversați prin video chat mai des cu cei dragi

Cu toții vrem să ne îmbunătățim relațiile în noul an, nu? Chiar dacă asta înseamnă să-i suni mai des pe cei dragi, este o rezoluție semnificativă (mai ales în era noastră virtuală). Așadar dispozitivele cum ar fi Amazon Show și Facebook Portal Go, fac acest lucru mai accesibil.

 

 1. Călătorește într-un loc nou

După ce aţi trăit destul de mult în izolare, călătoriile sunt, de departe, una dintre cele mai populare rezoluții de Anul Nou pentru 2022. Dar asigurați-vă să consultați regiunea dvs. pentru regulile în vigoare.

 

 1. Respectați un program de curățenie

Nu trebuie să așteptați până la primăvară pentru a vă curăța în profunzime spațiul. Și, dacă sunteți în căutarea unui robot aspirator incredibil pentru un plus de confort, Roborock S7+ este o schimbare de joc.

 

 1. Beţi mai multă apă

Să bei șapte până la opt căni de apă pe zi este important pentru sănătatea ta. Utilizarea unei sticle de apă reutilizabilă poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a rămâne pe drumul cel bun.

 

 1. Fii mai practic

Să fii practic nu numai că te ajută să rămâi prezent și recunoscător, dar este deosebit de grozav pentru a te concentra asupra sănătății tale emoționale în 2022. Indiferent dacă optezi pentru un jurnal de sănătate sau încerci să nu faci mai multe sarcini decât îţi poţi asuma, este o rezoluție care să îți îngrijească sufletul.

See Also

 

 1. Stabileşte obiective de lucru pe termen scurt și lung

An nou, noi obiective de muncă. Adoptaţi o nouă perspectivă asupra brainstorming-urilor dvs. creative prin stabilirea unor obiective tangibile de productivitate la care puteți să lucrați.

 

 1. Învață o nouă limbă străină

Spuneți „hola” sau „ciao” într-o nouă limbă în 2022. Indiferent dacă alegeți câteva manuale lingvistice sau optați pentru un abonament online, ascuțirea simţului şi cunoştinţelor internaționale este o rezoluție inteligentă.

 

 1. Adoptă un animal de companie

Indiferent dacă acum ai un prieten blănos sau dacă vrei să-l inviți în casa ta, nu există nimic ca noul an pentru a face acest lucru.

 

 1. Consumă conținut inspirat

În calitate de cititor pasionat, ascultător de podcast și urmăritor de Netflix, consum mult conținut zilnic (pe lângă acoperirea știrilor, desigur). Acestea fiind spuse, este important să fii atent la exact ceea ce consumi. Citeşte o nouă carte de auto-ajutorare, fă-ţi un abonament Disney+ pentru conținut plăcut și ascultă mai multe podcasturi informative în 2022. Pentru recomandări de cărți, consultați „Year of Yes” de Shonda Rhimes, „Big Magic” de Elizabeth Gilbert” și „Present Over Perfect” de Shauna Niequest.

 

 1. Fii mai romantic

Ce este mai bun decât să arăți mai multă dragoste și apreciere față de toţi cei dragi? Indiferent dacă le cumperi un cadou personalizat sau luați împreună un curs de gătit, există multe moduri în a-ţi arăta preţuirea.  În plus, cumpără faimosul LoveBox Spinning Heart Messenger pentru o modalitate atentă de a trimite note sincere partenerului tău. Sau, optează pentru o carte de întrebări pentru a declanșa conversații.

 

 1. Dezvoltă-ţi spiritul artistic

Amplifică-ți abilitățile artistice în 2022 cu o nouă carte de colorat pentru adulți, un set de caligrafie sau un curs Skillshare despre creativitate. În plus, puteți alege chiar și un Circuit Joy Maker.

 

Pe final, există două rezoluţii pentru orice an, nu doar pentru 2022. Distrează-te mai mult şi petrece mai mult timp cu familia! De asemenea, respectă-ţi bugetul, prin stabilirea unor noi obiective financiare, economisirea şi eliminarea cheltuielilor inutile şi cumpătare şi sustenabilitate în cumpărături.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top