Now Reading
Tendințe în culori pentru 2022

Tendințe în culori pentru 2022

Cele mai importante tendințe în culorile anului 2022 își au rădăcinile în optimism, căldură, creștere și entuziasm.

Autoritățile în culoare și predictive în tendințe precum Pantone, WSGN și Etsy au început să-și lanseze previziunile de culoare pentru anul viitor, multe dintre acestea fiind nuanțe strălucitoare care dau o sursă de energie pe fondul situației actuale.

Pantone a dezvăluit că Very Peri, o nuanță albastru-violet, este culoarea sa din 2022. Nuanța este descrisă ca o „nuanță albastră caldă și prietenoasă, cu o încredere lipsită de griji și atitudine veselă”. De asemenea, anticipează că Spun Sugar (un albastru pastel), Glacier Lake (un albastru pudra), Skydiver (un albastru strălucitor) și Harbour Blue (un albastru-verde închis) vor rezona cu mulți anul viitor.

La fel ca anii precedenți, multe dintre culorile anului 2022 sunt din nou înrădăcinate în natură. Culoarea Etsy din 2022, Verde Smarald, reflectă natura reprezentând armonie, creștere și rafinament.

See Also

Iar Culoarea anului 2022 pentru WGN este Floarea de orhidee. Culoarea magenta saturată reflectă un sentiment de pozitivitate și evadare prin natura sa strălucitoare.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top