Now Reading
Chanel dezvăluie linia de frumusețe: No.1 De Chanel

Chanel dezvăluie linia de frumusețe: No.1 De Chanel

Descrisă drept o „nouă generație de frumusețe”, Chanel adaugă că în centrul liniei de produse anti-îmbătrânire No.1 De Chanel se află o abordare holistică și conștientă de mediu, deoarece formulele conțin până la 97% din ingrediente derivate natural și mai mult de 76% camelie.

Linia de frumusețe a fost proiectată pentru a minimiza impactul asupra mediului prin ambalajul său. A redus greutatea borcanelor și a sticlelor printr-un design raționalizat, iar 80 la sută din produsele din gamă sunt din sticlă, care au fost imprimate și cu cerneală organică care necesită temperaturi de încălzire mai scăzute și consumă mai puțină energie decât alte cerneluri.

Chanel a optat și pentru borcane de cremă reîncărcabile și a limitat utilizarea materialelor plastice, toate produsele sunt fără celofan. Chiar și pliantele de hârtie au fost înlocuite cu un cod QR care a fost imprimat direct pe ambalaj, care oferă informații despre produs în format digital.

În plus, capacul cremei No.1 De Chanel este realizat în proporție de 90% din materiale bio, încorporând inclusiv coji de semințe de camelie, în timp ce majoritatea capacelor din gama de produse conțin materiale reciclate sau din surse biologice, iar cerneala a fost înlocuită de utilizarea gravurii în matrițele de producție.

See Also

Ingredientul activ al liniei de frumusețe curată No.1 De Chanel este camelia roșie, o floare descrisă de brand ca având „puteri revitalizante, a cărei energie extraordinară îi conferă tinerețe de durată”, care a fost folosită pentru a crea produse pentru o rutină completă, complet cu îngrijirea pielii, machiaj și o ceață de parfum.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top