Now Reading
STAR TALKS : CATINCA TĂBĂCARU | STAYCATION – VIDEO INTERVIU

STAR TALKS : CATINCA TĂBĂCARU | STAYCATION – VIDEO INTERVIU

CTG Collective, Galeria Catinca Tabacaru și Sandwich au realizat recent și derulează proiectul Staycation, o expoziție care aduce împreună lucrările a șase artiste din Berlin și șase artiste din România – Yen Chun Lin, Isabella Fürnkäs, Lexia Hachtmann, Bethan Hughes, Lera Kelemen, Barbara Lüdde, Catinca Malaimare, Rachel Monosov, Daniela Pălimariu, Ana Pascu, Ioana Stanca, Ana-Maria Ștefan – într-o colaborare transnațională.

Acest dialog vizual documentează incertitudiniile prezentului și viitorului nostru apropiat. Staycation este un proiect utopic în care dérive-ul este central abordării generale, viața femeilor este cufundată în cotidian, punând sub semnul întrebării straturile psiho-sociale și ecologice ale traiului lor colectiv. Deși expoziția este cea mai vizibilă parte a proiectului, ea este, de asemenea, o concluzie și un răspuns direct la un simpozion desfășurat în vara anului 2021, unde participantele s-au cunoscut și au fost introduse orașului-gazdă, București.

Expozițiile s-au redeschis din 7 ianuarie și au loc în cadrul a două spații: Galeria Catinca Tabacaru din Strada Mexic 1, București și  Atelierele Malmaison din Calea Plevnei 137C, etajul 2, București. Proiectul este realizat în parteneriat cu Goethe Institut București.

See Also

Daily Magazine a avut ocazia și bucuria de a reuni la o discuție intensă despre artă protagonistele acestui super proiect transnațional. Vă invităm să vă delectați cu artă!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top