Now Reading
Tendințe în hairstyling în 2022

Tendințe în hairstyling în 2022

„O schimbare externă poate fi o modalitate simplă și ușoară de a semnifica o tranziție care este mai complexă în interior și mai greu de articulat altfel”, a explicat terapeutul Nikki Nachum pentru Allure. „O nouă coafură devine aproape ca un anunț pentru tine și pentru lumea exterioară că ceva se schimbă în viața ta.”

„A fost un an nebun, în care am încercat să ne redresăm după pandemie”, spune stilista Kamara Brown, din West Hollywood. „Nu este un secret pentru nimeni că multe femei caută modalități de a obține cea mai lungă uzură a coafurilor lor”. Și fie că sunteți în căutarea unui nou stil dramatic diferit sau doriți doar câteva retușuri minore la modă la aspectul dvs. actual, stilistii de top sunt dornici să-și împărtășească viziunile despre cum vor arăta tendințele din saloanele de coafură în următoarele sezoane.

Chris Appleton, stilistul preferat al lui Kim Kardashian și Jennifer Lopez, declară pentru Allure că, după toate look-urile naturale și fără efort din ultimii doi ani, „oamenii sunt gata să încerce puțin mai mult și să adauge ceva mai multă putere, prin trecerea la stiluri elegante, drepte, cozi de cal și împletituri strânse.

Oamenii vor renunța, de asemenea, la lungime, potrivit hairstylistului Erinn Courtney din Los Angeles. „Tipurile de coafuri pe care le prevăd că vor fi foarte la modă în 2022 sunt tunsorile scurte – orice, de la bob șic la tăieturi mari”, declară ea pentru Allure. „Ieșind din pandemie, cred că toată lumea își dorește să fie cel mai sănătos, iar asta include și părul.”

„Tu și stilistul tău poți crea un plan de joc pentru a te asigura că fața ta este încadrată în mod corect. Trebuie să facem din aceasta o experiență pozitivă și să o sărbătoare a sinelui, care este cel mai important lucru la sfârșitul zilei.”, spune stilistul Wes Sharpton, care lucrează la Hairstory Studio din New York.

Iată, pe scurt, cele mai importante tendințe în coafurile din acest nou an.  

Bob clasic


Când vine vorba de tendințele pentru părul scurt, fondatorul Fekkai, Frederic Fekkai spune că anticipează un moment uriaș pentru bob  în 2022. „Prevăd că boburile scurte cu sau fără breton pentru părul drept vor fi o importantă tendință pentru 2022”. „Dacă ai părul mai fin, acest lucru ajută la crearea unei linii mai curate”, explică Harry Josh.

 

Bretonul-franjuri

Bretonul-franjuri încă nu pleacă nicăieri, dar dacă tentația ta vine cu reticența unui look prea greu de realizat, va fi binevenită tendința bretonului. Alex Brown, stilistul și proprietarul Chicago’s Space, anticipează că acest aspect al anilor ’90 va fi important în 2022. „Vom vedea o mulțime de bretonuri firave cu straturi în jurul feței, creând mai multă mișcare și textură. Bretonul firav poate adăuga moliciune și mobilitate uimitoare părului lung și des.”

Împletituri


Aproape fiecare stilist Allure întrebat despre tendințele părului era dornic de un an de împletituri. „Oamenii care nu s-au gândit niciodată la împletituri vor să experimenteze și să aibă părul care necesită o întreținere redusă”, spune Courtney. Brown este de acord, spunând că împletiturile ondulate în stil Zoe Kravitz sunt cu siguranță la modă – iar aspectul lung, cu împletitură tip cutie a lui Zendaya este un exemplu perfect al modului în care împletiturile pot fi îmbrăcate în sus sau în jos.

„Împletiturile ușoare și lipsite de griji reprezintă un plus grozav pentru stilul tău”, spune Gina Scipioni, director de educație pentru Neuma, care spune că look-ul este perfect atât pentru zilele de lucru, cât și pentru nopțile lungi. Dar dacă nu ești pregătit să te angajezi pentru un cap plin de împletituri frumoase, Scipioni recomandă să lucrezi cu una deja utilizată „Doar adăugați o împletitură de accent și veți fi gata pentru 2022.”

Onduleuri naturale


Pentru femeile cu părul ondulat, este timpul să strălucească. „Părul din 2022 este despre sărbătorirea texturii tale naturale. Nu mai este vorba despre instrumente fierbinți pentru a îndrepta sau ondula părul”, spune Fekkai pentru Allure. “Îmbrățișează ceea ce ai deja.” Pentru că părul pe care îl ai nu trebuie să fie îndreptat de placă sau definit de ondulator pentru a fi superb – este deja, așa cum este exemplificat de textura incredibilă. Asigurați-vă că utilizați produse potrivite special pentru părul ondulat natural, cum ar fi Balsamul Aussie’s Miracle Waves.

Coada de cal înaltă elegantă


Coada de cal înseamnă să depuneți un mic efort suplimentar anul acesta, ceea ce înseamnă să renunțați la părul dezordonat și să optați pentru cozile înalte și elegante. „Mulți oameni caută ceva mai structurat și mai „fantezist, iar o coadă de cal înaltă, cu o bază perfect netedă, realizează asta fără o actualizare elaborată. Cheia pentru un astfel de aspect impecabil: fixativ – încercați fixativul Best of Beauty, și o periuță de dinți pentru a îndreptarea firelor răzlețe.

Accesorii din belșug

Indiferent de coafura pe care ați ales-o pentru 2022, o singură tendință de păr le va guverna pe toate: accesoriile. „Dacă poate intra în părul tău, ar trebui să porți”,  spune Scipioni pentru Allure. „Orice, de la bentițe, agrafe și eșarfe până la fundite de păr, a fost văzut în Săptămâna Modei și pe covorul roșu, ajutându-ne să știm exact cum să stilăm pentru 2022.” Îi acordăm cea mai mare parte a meritului lui Lizzo pentru că a aprins cu adevărat acest look, deoarece își împodobește în mod regulat părul cu barete, cleme tip fluture și articole de designer care adaugă strălucire coafurii ei în continuă schimbare.

See Also

Cărarea pe mijloc


Ne dăm seama că s-ar putea să declanșeze din nou un război între generații, dar cărarea pe mijloc este într-adevăr modalitatea grozavă pentru o coafură din 2022. „Generația Z a precizat deja că părțile laterale sunt scoase – și chiar merge până la a spune că sunt „cheugy” – iar părțile mijlocii sunt aici pentru 2022”, spune Appleton, care este, de fapt, un milenar. El spune că este un păr raționalizat, pe care îl imaginează cu stilul împărțit uniform. „Părul elegant și drept a ieșit puțin în lumina reflectoarelor și este gata să revină.”

 

Buclele anilor ’80


Dacă, la fel ca noi, ai așteptat revenirea buclelor mari din anii ’80, stil Taylor Dayne, 2022 va fi un an extrem de satisfăcător pentru tine. „Va avea loc o renaștere a părului mare din anii ’80”, promite Fekkai, și în special „buclele mari cu baghetă”, potrivit lui Brown. Dacă, la fel ca Sarah Hyland, propriul păr s-ar putea să nu devină suficient de voluminos singur, poate doriți să luați în considerare extensiile.

 

Tăieturile mari

„Fie că merge de la lungimi lungi la un shag sau chiar un pixie, oamenii sunt gata de provocări”, spune stilistul Christin Brown. Acum, a face o tăietură mare nu înseamnă că trebuie să scapi de tot părul. „O mulțime dintre clienții mei în acest an au tăiat foarte mult din păr, fie într-un aspect  pixie, fie într-un aspect conic”, continuă Brown, spunând că acest look se poate simți cu adevărat eliberator. Doar asigurați-vă să discutați cu stilistul despre ce fel de pixie ar arăta cel mai bine pentru forma feței tale.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top