Now Reading
Lali surprinde cu noul său single, Disciplina

Lali surprinde cu noul său single, Disciplina

La închiderea anului 2021, Lali și-a surprins toți fanii cu un trailer exploziv care anunța muzică nouă din partea artistei. În câteva secunde, a reușit să-și lase fanii cu gura căscată: #LALI2022 a devenit rapid un trend pe rețelele de socializare și pe platformele digitale.

După luni de zile în studio și lucrând la noi sound-uri, multifațetara artistă de origine argentiniană a lansat single-ul „Disciplina”. Întotdeauna inovatoare, Lali prezintă un single, diferit de tot ce a făcut ea până acum, și care dă startul unei noi etape în cariera ei muzicală. „Disciplina” este o melodie sexy și energică cu un beat captivant, produsă de Danno Diaz și Mauro De Tomasso.

Inspirată de rave-urile din Berlin, clipul video produs de The Movement și regizat de Renderpanic, prezintă coregrafii super puternice, în cel mai bun mood de petrecere. Într-un platou industrial gigantic a fost amenajat un ring de dans unde Lali și un grup de dansatori de diferite genuri realizează o coregrafie electrică, care ridică progresiv temperatura locului, până când ajung epuizați pe podea.

Cariera lui Lali pare să nu aibă limite: a devenit una dintre cele mai populare artiste pop latino, cucerind milioane de fani din întreaga lume, primind premii și recunoașteri, precum Premiul Gardel pentru „Cântecul anului” pentru single-ul „Thief”. ” cu Cazzu în 2021.

See Also

Lali strălucește și ca actriță în filme și seriale, printre care se remarcă „Sky Rojo”, seria Netflix cu impact internațional, și „El fin del amor”, o adaptare a cărții de succes cu același titlu, de pe Amazon Prime.

Zi de zi, Lali spune că este prezentă pe rețelele de socializare și platformele digitale cu multiplele sale proiecte artistice de succes, precum cel de-al patrulea album de studio, Libra, care acumulează milioane de vizualizări.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top