Now Reading
The Rasmus concurează la Eurovision Song Contest pentru Finlanda cu noul lor single, “Jezebel”

The Rasmus concurează la Eurovision Song Contest pentru Finlanda cu noul lor single, “Jezebel”

Miercurea trecută au fost anunțati cei 7 aspiranți care se află în cursa pentru a arbora steagul finlandez la Torino. Pentru a menține hype-ul în rândul fanilor Eurovision,  s-a decis ca piesele să se lanseze zilnic. Vă puteți aștepta la o melodie nouă din finala națională în fiecare zi a săptămânii, la miezul nopții. A treia oprire: legendara trupă rock The Rasmus cu melodia lor, care este şi noul lor single, „Jezebel

“Ai timp? Trebuie să facem cea mai bună melodie din lume și să câștigăm Eurovision.” Aceasta este ceea ce a scris solistul The Rasmus, Lauri Ylönen, într-un mesaj către producătorul Desmond Child. Child a lucrat cu Bon Jovi, Alice Cooper și Kiss. De asemenea, a produs albumul The Rasmus Black Roses din 2018. Piesa concurentă la Eurovision, Jezebel, a fost scrisă în doar câteva ore pe baza demo-ului lui Ylönen, după ce le-a spus colegilor săi de trupă despre planul său de a trimite melodia în UMK.

Împreună de aproape 30 de ani, The Rasmus este una dintre cele mai de succes trupe internaționale din Finlanda. Cel mai mare hit al lor, In the Shadows, a depășit pragul de 100 de milioane de fluxuri pe Spotify. La lansarea piesei în 2003, a fost unul dintre cele mai vândute hituri din lume. The Rasmus a lansat mai multe albume, a câștigat numeroase premii în industria muzicală și a susținut concerte în toată lumea. Intrarea în finala națională Eurovision face parte din revenirea trupei, care are şi un nou membru,  chitarista Emppu Suhonen, care și-a lansat propria carieră în trupa finlandeză TikTak.

Potrivit trupei, Jezebel este un cântec pentru femei puternice, independente, care își urmează propriul drum.

See Also

Jezebel a fost un personaj biblic, care a făcut lucrurile în felul ei și a zguduit cu adevărat lumea. Am vrut să o introducem în lumea modernă. Cântecul este, de asemenea, puţin sarcastic, ceea ce este destul de neobișnuit pentru The Rasmus”, spune Ylönen.

Artistul și cântecul finlandez pentru Eurovision Song Contest 2022 vor fi selectați pe 26 februarie 2022 la Uuden Musiikin Kilpailu.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top