Now Reading
Carla’s Dreams – ultima piesă din primii 10 ani, “Victima”

Carla’s Dreams – ultima piesă din primii 10 ani, “Victima”

Proiectul Carla’s Dreams marchează 10 ani de când ne bucură cu muzică bună. Artiștii sărbătoresc această cifră cum pot mai bine – cu lansarea unei noi piese însoțite de un videoclip senzațional. 

„Ultima piesă din primii 10 ani Carla’s Dreams. Personală. Poate prea personală. Dar din acest moment e și a Voastră. V-am cuprins!, au transmis băieții pe canalele lor de socializare.

Versurile sunt scrise de Carla’s Dreams, iar de regia și scenariul videoclipului s-a ocupat Roman Burlacă și echipa sa. Regizorul este foarte mândru de ce a reușit să facă, acesta declarând: „Nu-s fotbalist, dar ăsta e unul din momentele în care mă simt ca după un gol dat de la 40 de metri.”

See Also

Carla’s Dreams este cea mai de succes trupă originară din Republica Moldova, care combină mai multe stiluri muzicale (hip hop, jazz, rock și pop) și care a avut o ascensiune spectaculoasă în topurile românești lansând piese în limbile română, rusă și engleză. Membrii trupei s-au lansat ca o trupă de artiști și compozitori care doresc să facă muzică păstrându-și identitatea anonimă.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top