Now Reading
Concert aniversar 3 Sud Est la Sala Palatului

Concert aniversar 3 Sud Est la Sala Palatului

Se împlinesc 25 de ani de hituri marca 3 Sud Est – singura trupă din România care a rezistat în timp şi care a scos melodii de top pe bandă rulantă, de mai bine de 2 decenii.
Cu această ocazie, vineri,  4 martie, 2022,, sunteți invitați la Sala Palatului din București, pentru celebrarea pieselor care ne-au marcat adolescența și retrăirea emoțiilor și amintirilor alături de mult îndrăgiții Mihai, Laurențiu și Viorel.
Cu un mare dor de scenă și de fani, băieții din 3 Sud Est pregătesc un show unic, care ne va purta în timp, cu hituri precum Ai plecat, Amintirile, Te plac etc. Dar ne vom delecta și cu cele mai actuale piese, care au reușit să atingă noi recorduri în 2021.
Melodia ”Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra, a ajuns cea mai ascultată piesă pe Youtube în România, în anul 2021. Astăzi piesa a strâns peste 50 de milioane de vizualizări și continuă să fie în topul preferințelor internauților.
Rezervă-ți și tu un loc special la show și hai să le oferim băieților creditele pe care le merită pentru toate melodiile care ne-au făcut să zambim, să plângem, să dansăm și să ne bucurăm.
Biletele se gasesc in format electronic pe:
www.iabilet.ro
www.entertix.ro
și în format fizic la agenția de bilete Sala Palatului
Reguli de acces:
Concertul va fi organizat respectând prevederile legale și măsurile de protecție cu privire la COVID-19.
Vizionarea spectacolului este permisă numai cu purtarea măștii de protecție.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top