Now Reading
Tendințe în moda anului 2022 – ce e cool să porți în acest an

Tendințe în moda anului 2022 – ce e cool să porți în acest an

Este un moment interesant în modă: colectiv existăm  undeva între îmbrăcămintea de acasă și modul complet de petrecere. Această intersecție necesită atât look-uri strălucitoare, cât și raver, precum și siluete supradimensionate care să se simtă confortabil, dar și ținute sport, de seară. Anul acesta este despre genți îndrăznețe și strălucitoare care indică o doză de optimism și fuste mici și jachete micro care semnalează că am ieșit oficial la lumină. Iată 11 tendințe în outfituri prezise  pentru 2022.

Costume mulate

Costumul mulat este una dintre tendințele cele mai neașteptate ale anului care au apărut. Dar nu este potrivit doar pentru alergare sau exerciții fizice. E ca și cum piesa ta de yoga preferată a primit o actualizare bruscă pentru o ținută de seară.

Curele cu lanț

Dacă alegi o ținută din atmosfera anilor ’90, nu te înșeli. Mergi all-in cu o centură cu lanț  purtată în jurul unei rochii din tricot sau direct deasupra buricului. Designerii vor să se distreze în 2022 la fel de mult ca tine. Chanel conduce look-ul.

Blazere micro

Jachetele devin cam cât răbdarea noastră colectivă pentru această pandemie nesfârșită. Citește: foarte mici. Adoptă o siluetă mai suplă, mai croită, ca la Proenza Schouler, Miu Miu și Jacquemus. Împreună cu orice, de la pantaloni subțiri la fuste mini, blazerul micro deschide o serie întreagă de noi oportunități de styling.

Jachete supradimensionale

Blazerele micro nu îți confirmă personalitatea? Jachetele mari, boxy, nu vor ieși prea curând din tendințe. Cel mai bine executate în negru, funcționează bine și pe bronz și alb. Asortați cu denim, fuste, rochii din tricot sau pantaloni  – cu alte cuvinte, aproape orice.

Haine strălucitoare

Nu vă ascundeți lumina, doamnelor. Etichetele de la Celine la Carolina Herrera și Coperni îmbrățișează strălucire. De la fuste maxi la minirochii, aceste look-uri necesită un moment  pe ringul de dans.

Genți în culori vii

Gențile Bottega Veneta și-au păstrat până la 90% din valoarea lor în 2021, potrivit raportului anual al site-ului de revânzare Rebag. Aceasta include  iterații mai îndrăznețe și mai strălucitoare. Concluzia: Geanta ta nu trebuie să vină doar în culorile negru, maro sau cafeniu. Îmbrățișați curcubeul de la etichete precum The Row și Loewe și mărci indie precum By Far.

Fuste mini

În timp ce economia în prezent nu susține ideea de mărire a tivului, de ce să nu porți un produs mini Miu Miu, Prada, Dior sau The Attico? Expunerea picioarelor poate face orice femeie să se simtă mai feminină și mai jucăușă.

Cămăși supradimensionate

See Also

O nouă tendință pare să fi apărut și este la fel de ușoară și lipsită de griji pe cât ne dorim noi să fim. Ecuația: un buton supradimensionat fluid, împerecheat cu pantaloni supradimensionați fluizi, accesorizați cu nasturi la brâu  (cum s-a văzut la Fendi și Peter Do și la Gigi Hadid).

Stil Raver

Pune-ți niște EDM și o pălărie tip cupolă, pentru că viața este un spectacol și toată lumea este invitată. Piesele care vorbesc multe (de la culoare la elemente grafice) se adaugă în fiecare zi pentru a arăta mult mai distractive.

Pantaloni cu talie joasă

Nu lăsa termenul talie joasă să te stârnească. Aceștia nu sunt blugii tip Britney Spears care dezvăluie tanga. În mâinile actuale ale Bottega Veneta, Vetements și Balenciaga, pantalonii și denimul sunt largi și se așează pe șolduri, dezvăluind un logo sau doar o mică porțiune de piele.

Topuri stil sutien

Indiferent dacă ținuta casual de birou devine foarte liberală la locul tău de muncă actual, fie că ești gata să-ți îmbunătățești aspectul costumului pentru o ieșire de seară, un top stil sutien este cea mai bună modalitate de a infuza modernitate în hainele tale. Încercați-l cu costume supradimensionate precum Emily Ratajkowski, cu o fustă creion elegantă, așa cum se vede la Michael Kors, sau combinat cu o nuanță sumbră marca Jil Sander.

.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top