Now Reading
Christina Aguilera se întoarce la rădăcinile latine prin noul album în limba spaniolă, La Fuerza

Christina Aguilera se întoarce la rădăcinile latine prin noul album în limba spaniolă, La Fuerza

Christina Aguilera revine la rădăcinile latino prin „La Fuerza”, noul ei album în limba spaniolă după mai bine de două decenii. EP-ul de la Aguilera, care este de origine ecuadoriană, include single-urile „Pa’ Mis Muchachas”, o colaborare cu Becky G, Nicki Nicole și Nathy Peluso; și o baladă clasică, „Somos nada”, pe care a cântat-o ​​pentru prima dată pe scenă în noiembrie anul trecut, în cadrul premiilor Latin Grammy.

Au trecut aproape 22 de ani de când Aguilera a lansat „Mi Reflejo”, singurul ei album în spaniolă. Revenirea pe piața latină a fost iminentă în cariera mea, a declarat artista pentru Zona Pop – CNN en Español, la o conferință de presă.

„„Mi Reflejo” a fost un moment atât de frumos, special în viața mea, dar a fost acum 20 de ani, când m-am lansat pe scenă. Eram atât de tânără în industrie. Eram baby Christina”, a spus cântăreața.  „20 de ani mai târziu, sunt o femeie adultă, cu o carieră incredibilă. Acum pot reveni la rădăcinile latino după ce am reflectat la asta.”

Aguilera a mai spus că, în calitate de mamă, îi place să aibă șansa de a împărtăși muzica ei spaniolă cu copiii ei, deoarece este „o mare parte din ei și cine sunt”.
Și așa, o pot vedea pe mama lor făcându-și treaba în spaniolă, o pot auzi și simți la nivel muzical”.

Aguilera a mai spus că va aborda și relația cu tatăl ei într-o piesă lansată ulterior, în cursul anului.
Am o relație puțin înstrăinată cu tatăl meu. Am vorbit deschis despre asta în trecut”, a spus ea. „Mă adresez tatălui meu acum și este prima dată când… vin dintr-un loc în care fac pace cu anumite părți din trecutul meu”.

 

La un „nivel mai profund”, a adăugat ea, „acest album înseamnă foarte mult pentru mine doar pentru că am reușit să îmbrățișez atât de multe lucruri despre cine sunt și unde sunt acum”.

Două dintre melodiile din „La Fuerza” sunt colaborări, ceva obișnuit în muzica latină.
Muzica latină este un mediu atât de frumos bazat pe comunitate și există atât de multă dragoste acolo încât am vrut să fac din acest album o experiență unificată”, a declarat Aguilera pentru CNN en Español.
Este mai important pentru mine acum să creez lucruri cu artiști pe care îi admir,  și știu că vreau experiența asta. Experiența depășește orice alt lucru pentru mine. Și în acest moment din viața și cariera mea, este important pentru mine să fac lucruri pe care îmi place să le fac și nu din orice alt motiv”, a spus cântăreața.

În primul ei single, „Pa’ Mis Muchachas”, Aguilera s-a înconjurat de puteri feminine.
Am atât de multă admirație pentru alte femei puternice și femei care își spun adevărul”, a spus ea.
Nicki Nicole, a spus Aguilera, „îmi amintește mult de mine cea de la început – atât de fresh și nouă în industrie când am compus primul meu album spaniol”. Nathy Peluso este „atât de incredibilă pe scenă” și „o interpretă și dansatoare naturală”.
Sunt hipnotizată când o privesc”, a spus ea. “Și apoi o ai pe Becky G, care reprezintă o femeie de afaceri atât de puternică, șlefuită și deșteaptă. Îmi place să am conversații cu ea.”
Lucrând la această melodie, cântăreața și-a amintit experiența ei de a crea „Lady Marmalade” din 2001, în care Aguilera și-a unit forțele cu cântăreții Mýa, Lil’ Kim și Pink.

 

See Also

Săptămâna trecută, artista câștigătoare a unui Premiu Grammy a lansat premiera videoclipului muzical al piesei Santo, o colaborare cu artistul portorican Ozuna.

Duo-ul a făcut echipă pentru a-i canaliza pe Adam și Eva pentru imaginea atrăgătoare a piesei lor captivante, într-o locație similară grădinii Edenului. Videoclipul uimitor a fost regizat de regizorul venezuelean Nuno Gomes și filmat în Las Vegas, Nevada.

 

Per total, despre noul album, La Fuerza, Christina Aguilera a declarat : „A fost un proiect pe care mi-am dorit să-l realizez de atât de mult timp, dar sunt foarte fericită că se întâmplă acum, ca o femeie adultă. Ca mamă și experimentând întreaga mea carieră, aduc o viziune diferită și un set nou de pasiuni. Acum totul vine dintr-o perspectivă mai profundă și unde îmi doresc să explorez.”

Tracklist La fuerza

  1. “Ya Llegué”
  2. “Pa’ Mis Muchachas”
  3. “Somos Nada”
  4. “Santo”
  5. “Como Yo”
  6. “La Reina”

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top