Acum citește
Sabba lansează primul single-videoclip solo, „Comete”

Sabba lansează primul single-videoclip solo, „Comete”

Sabba, unul dintre cei patru bravi Super 4, și-a lansat recent cariera solo prin intermediul primului său single-videoclip, Comete. Cu această piesă artistul s-a clasat pe locul trei la cea de-a XIII-a ediție a Nycanta, Festivalul de Muzică Italiană de la New York, a cărui finală desfășurată la istoricul club de jazz milanez Blue Note a fost difuzată pe Rai Italia în zilele de 29 și 30 decembrie.

Cu „Comete” Sabba, care apare în prezent în panoul celor 100 de judecători din cadrul show-ului All Together Now, show-ul de talente muzicale al Canale 5 condus de Michelle Hunziker, vrea să imortalizeze fotografia unui bărbat singuratic care vorbește despre sine între fum și furie în timp ce colecționează piesele unui sentiment unilateral. „Comete” este sfârșitul și începutul unei pasiuni, instantaneul cuiva care a dedicat timp și efort persoanei greșite doar pentru a se răni în mod voluntar.

„Comete”, distribuția Artist First, s-a născut din colaborarea cu Mauro Spenillo (compoziție), Luigi Sica (text) și Ciro Barbato (arranjament). La instrumente, Fabio Malfi (tobe), Corrado Calignano (bas), Diego Leanza (chitară).

Vezi și

Piesa a fost înregistrată la Auditorium Novecento, Napoli și masterizată la Sage Audio, Nashville.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus