Now Reading
Dublă sărbătoare pentru NICO: își serbează ziua de naştere și lansează o nouă piesă – Oscar de dor – alături de Cabron

Dublă sărbătoare pentru NICO: își serbează ziua de naştere și lansează o nouă piesă – Oscar de dor – alături de Cabron

După 19 ani de la lansarea hitului “Nu pot să mai suport”, NICO a făcut din nou echipă cu Cabron pentru noua ei melodie.
Piesa “Oscar de dor” marchează lansarea celui de-al doilea single al celor doi artiști care au scris istorie în muzica românească de la începutul anilor 2000.

Publicul aștepta de foarte mult timp sã lansăm o nouă piesă împreună. Este adevărat că pe fiecare album pe care l-am lansat am mai avut colaborări cu Cabron – fie piese scrise de el, fie piese cântate împreună – însă nu am mai lansat amândoi un single din anul 2003”, a declarat NICO. 

“Oscar de dor” este scrisă de Laurențiu Matei, pe textul lui Ovidiu Iordache, echipă care a mai produs pentru NICO piese precum “Clipe” (2014), “Suflet Pereche” (2018), “4 Pereți” (2019) și “Ești liber” (2020).
Videoclipul, în regia lui Dan Popescu (Bibanu MixXL), a fost filmat la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești și îi are în distribuție pe actorii Paula Chrilă, Karl Baker, Mihaela Rus, Romeo Zaharia și George Frîncu.

Este un proiect în care am pus foarte mult suflet, un proiect la care am lucrat cu persoane extrem de dragi mie și sper din suflet ca acest produs să se ridice la nivelul așteptărilor celor care ne ascultă”, a adăugat artista.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top