Now Reading
EUROVISION 2022 ROMÂNIA | ARIS : “Femeia devine puternică atunci când realizează că iubirea dintre ea și cel pe care îl credea unul dintre cei mai buni, devine rece ca nopțile Moscovei.”

EUROVISION 2022 ROMÂNIA | ARIS : “Femeia devine puternică atunci când realizează că iubirea dintre ea și cel pe care îl credea unul dintre cei mai buni, devine rece ca nopțile Moscovei.”

Anul acesta, Aris este, nu doar un guilty pleasure, ci şi una dintre cele mai catchy artiste din cadrul Selecţiei Naţionale Eurovision România. Cu un mesaj de empowerment despre ieşirea dintr-o relaţie toxică, un refren ce sigur va ajunge la inimile şi pe posturile de radio slave, Do Svidaniya, şi o super voce ce vine la pachet cu un chip de baby doll şi o personalitate strong, Aris se află deja pe primele locuri la pariurile fanilor pentru artistul care ne va reprezenta ţara în cadrul grandioasei competiţii Eurovision Song Contest, pe scena de la Torino.

Iar azi îi cunoaştem mai bine povestea Eurovisionistică, în cadrul unui nou interviu Daily Magazine, dedicat întregului fenomen Eurovision.

 

3 lucruri care nu se cunosc despre mine şi pe care vreau să le desconspir cu acest interviu

–    Mulți se întreabă de ce mi-am schimbat numele de scenă și aș vrea să lămuresc acest lucru: Larisa Ciortan este numele din certificatul meu de naștere,  iar primul meu nume de scenă a fost Lara Lee, nume care mi-a fost interzis să îl mai folosesc odată cu terminarea proiectului de la acea vreme. Și, pentru că, numele Larisa era deja înregistrat de altcineva, singură soluție a fost să îmi găsesc un alt nume de scenă. Așa am ajuns la Aris.

–          Piesa „Do svidaniya” a fost înregistrată pe data de 17 decembrie, când mă aflam pe un vas de croazieră, fără a avea posibilitatea de a o înregistra într-un studio.  Așa că am improvizat: cu un laptop și cu un microfon de live băgat în haina mea de blană, pentru a nu capta zgotomul valurilor. Așa a ieșit ceea ce se ascultă astăzi pe Youtube.

–          Sunt o mare fană a pantofilor cu toc, iar în prezent dețin aproape 100 de perechi de încălțăminte…și nu vreau să mă opresc aici, pentru că nu pot 😀

 

3 răspunsuri pe care le ofer personal la întrebarea De ce Eurovision?

 

Pentru că este cel mai mare concurs european al cântecului, pentru că îmi place competiția și pentru că, sper ca într-o zi să reprezint România.

 

3 moduri în care eu văd evoluţia acestei competiţii de-a lungul anilor

În ultimii ani, câștigătorii concursului Eurovision au avut oportunitatea de a deveni cunoscuți la nivel mondial, intrând chiar în marile topuri muzicale ale lumii (Billboard), ceea ce se întâmplă destul de greu în trecut.

– Există atât de multă diversitate, încât orice gen muzical poate fi apreciat

– Show-urile au devenit din ce în ce mai complexe și mai spectaculoase.

 

3 elemente de inedit pe care le aduc pe scena/în peisajul Eurovision din acest an

Pe lângă piesa cu câteva cuvinte în limba rusă, subiect care este deja destul de controversat, voi aduce un show cu elemente surpriză  și posibil cu un look nou. Bineînțeles, dacă mă voi califica printre cei 10 finaliști.

 

3 mesaje transmise de piesa mea în acest an

Femeia devine puternică atunci când realizează că iubirea dintre ea și cel pe care îl credea unul dintre cei mai buni, devine rece ca nopțile Moscovei. Ea nu se lasă intimidată, manipulată şi spune fără ezitare „Do svidaniya” ( „La revedere” ).

Mesajul piesei este un îndemn către toate femeile cărora le este teamă de a aduce o schimbare în viața lor.  Iubiți-vă, apreciați-vă și nu rămâneți captive în astfel de relații.

Nu, piesa nu are un mesaj politic.

 

 

 

3 moduri în care îmi propun să reanim imaginea României la ESC

          Printr-o piesă bună și modernă;

–          Siguranță vocală;

–          Atitudine de învingător, pentru care aș munci zi și noapte;

 

3 piese Eurovisionistice favorite ever

Elnur&Samir – Day after day (Azerbaijan 2008)

Mahmood – Șoldi (Italia 2019)

Maneskin – Zitti e buoni (Italia 2021)

 

 

3 motive pentru care, dacă aş fi unul dintre ceilalţi contracandidaţi, m-aş vota la ESC – Selecţia Naţională

See Also

 

Dacă piesa se ridică la nivelul cerințelor;

– Dacă live-ul ar fi unul impecabil ;

– Dacă aș simți o emoție puternică pe parcursul celor 3 minute

 

 

3 planuri de viitor post Eurovision România

 

– Anul acesta mi-am propus să studiez și să îmi aprofundez cunoștințele în producție muzicală.

 

– Să obțin viza de America și să continui ceea ce îmi propusesem în 2020.

 

–  Să lansez cât mai multe piese, inclusiv în limba română (piese la care am început deja să lucrez).

 

 

3 mesaje pentru mine, cea din trecut/prezent/viitor, dar şi pentru fanii atemporali ai Eurovision Song Contest

Trecutul nu-l mai putem schimba, iar viitorul este necunoscut, așa că i-aș spune doar celei din prezent să rămână la fel de puternică.

Pe lângă sănătate și la cât mai multe ediții plină de muzică bună, fanilor Esc le transmit să fie mai îngăduitori cu artiștii care se înscriu la acest concurs, deoarece numai ei ştiu câtă muncă se ascunde în spatele unui asemenea proiect.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top