Now Reading
David Guetta susține un concert digital unic pe platforma Roblox

David Guetta susține un concert digital unic pe platforma Roblox

Premiat recent la DJ Mag 2021 și Best Electronic Artist la MTV Europe Awards, David Guetta revine în ateția publicului cu un nou concept inovativ. DJ-ul francez va susține un concert digital în platforma Roblox. El va fi reprezentat de un avatar construit după el, într-un cadru setat pe o tematică galactică. Vor fi curse cu obstacole ce includ asteroizi, concursuri de dans, DJ battles, puzzle secret pentru deblocarea unor noi abilități, merchandise virtual, Q&A cu superstarul și 45 de minute de concert exclusive pentru comunitatea Roblox.

David Guetta declară despre noul proiect că “lucrul la acest concert mi-a permis să aduc la viață cele mai creative idei într-un design virtual de excepție.Am construit unul din cele mai inovative concerte din viața mea și va fi o experiență unică pentru mine, cât și pentru oameni.”

Concertul începe pe 4 Februarie la 2AM ora României, iar ora de muzică se va repeta în continuu tot weekendul de 4-6 februarie.

See Also

Roblox este o nouă modalitate prin care oamenii se pot conecta și creea experiențe comune. Jocul găzduiește zilnic milioane de jucători, creând prietenii și content digital în fiecare zi. Misiunea Roblox este să conecteze miliarde de oameni într-un spirit civic și optimist pentru susținerea unei comunități diverse și sigure – o comunitate ce inpiră, sporește creativitatea, si nutrește relații pozitive între oameni.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top