Now Reading
ANTONIA prezintă „Complicated”, colaborarea cu Arkanian care te va face să dansezi fără oprire

ANTONIA prezintă „Complicated”, colaborarea cu Arkanian care te va face să dansezi fără oprire

”Complicated” este piesa care a devenit virală pe TikTok și care poartă semnătura lui Arkanian în colaborare cu Antonia. Artistul de la Golden Boy Society, casa de discuri a lui Alex Velea se unește cu Antonia pentru super single-ul ”Complicated” care te va face să dansezi pe ritmuri de funk-pop cu influențe trap.

Piesa a fost compusă de Arkanian și Alex Velea, text Arkanian, Alex Velea, Rashid, Antonia, producție Arkanian și Răzvan Matache.
Videoclipul a fost filmat și regizat de Ciolpan, este cool, dinamic și amuzant, iar echipa de beauty a Antoniei este formată din George Cozma (hair), Ema Uta (make-up), Cristina Crăciun (styling).

Îmi doream de ceva timp să lansez o piesă cu Arkanian, îl consider unul dintre cei mai talentați trapperi de la noi, din România. Am așteptat momentul potrivit să facem o piesă împreună, el a venit cu propunerea aceasta, m-am bucurat mult și bineînțeles că am acceptat, pentru că îl apreciez, e super talentat și creativ. De asemenea, sunt foarte fericită pentru această colaborare între Golden Boy și Global Records, echipele mele preferate. Sper că oamenii o vor aprecia și se vor bucura de ea, pentru că noi suntem extrem de încântați și entuziasmați”, a spus ANTONIA.

Complicated” este o piesă pe care am făcut-o într-o dimineață la studio, mi-a plăcut foarte mult, eram foarte inspirat de funk, pop în perioada aceea, așa că acesta mi-a fost vibe-ul, plus toate influențele de hip-hop și rap aferente mie.
Am pus-o pe TikTok într-o zi să văd ce se întâmplă, fără nicio așteptare și de nicăieri, au început să apară tot mai multe videouri cu piesa. Pentru că primeam feedback bun, colegii mei de la Golden Boy au venit cu ideea să o lansez cu Antonia, ceea ce era mai mult un vis pe care nu speram să îl îndeplinesc prea curând. I-am propus piesa, a fost super încântată, iar eu am fost și sunt în extaz. Simt că s-a mulat pe piesă foarte bine, că a adus o energie de care piesa avea nevoie, a făcut-o mult mai dinamică, mult mai entertaining și simt că a completat proiectul într-un mod foarte tare. În egală măsură, sunt și bucuros că am făcut legătura asta între Golden Boy – familia mea și Global Records, un label desăvârșit. Sper ca piesa să placă tuturor, pentru că toți cei ce fac parte din proiect s-au implicat cu multă seriozitate și au pus suflet”, a spus Arkanian.

Special guest în videoclip este și Zanni, artist Golden Boy Society, câștigătorul ediției 2021 a show-ului Survivor România.

See Also

 

https://www.youtube.com/watch?v=iN2FVjlzd5I

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top