Dupa succesul “Nothing Hurts” și “Rampampam”, Minelli lansează “Heart Instructions”

Cu zeci de milioane de stream-uri pe platformele digitale, sute de milioane de vizualizări pe YouTube și zeci de performațe în topurile radio și TV din întreaga lume, Minelli este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Artista care a cucerit o lume întreagă cu single-urile “Nothing Hurts” și “Rampampam” revine în atenția iubitorilor de muzică cu o nouă piesă – “Heart Instructions”.

Nelipsită din clasamentele de specialitate, Minelli este gata să cucerească lumea cu un nou release. “Heart Instructions” este o piesă pentru care artista a lucrat alături de Viky Red, pe care a compus-o gândindu-se la cât de ușoară ar fi viața dacă ar exista un manual care să te învețe cum să ai relația perfectă.

“<<Heart Instructions>> este dedicată celor mai experimentați dintre noi, care înțeleg suișurile și coborâșurile din dragoste și viață. Când scriam acest cântec mă gândeam cât de extraordinar ar fi să existe un manual care să te învețe, pas cu pas, cum să îți construiești relația perfectă. Piesa este o amintire vie a serii în care eram în studio și visam la viața perfectă” a declarat Minelli despre noua lansare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top