Now Reading
EXCLUSIVE STAR TALKS | THE RASMUS (FINLAND EUROVISION SONG CONTEST 2022)

EXCLUSIVE STAR TALKS | THE RASMUS (FINLAND EUROVISION SONG CONTEST 2022)

The Rasmus sunt acea trupă ce măcar o dată ai avut-o pe repeat. Trupa care cântă despre proprii demoni interiori ai fiecăruia dintre noi, într-un mesaj general de iubire și empowerment.

Lauri Ylönen, Eero Heinonen, Aki Hakala și Emilia Suhonen ( nou-cooptata chitaristă) aka The Rasmus, se numără printre trupele de mare succes ale Finlandei, cu mai mult de 3.5 milioane de albume vândute în întreaga lume, fiindu-i acordate opt discuri de aur și cinci discuri de platină. Până în prezent, trupa a lansat nouă albume, doua compilații și peste treizeci de single-uri. Printre cele mai faimoase melodii ale The Rasmus sunt de amintit “In the Shadows”, “First Day of My Life”, “Funeral Song” , “No Fear” și “Sail Away”.

Anul acesta The Rasmus sunt finaliști în cadrul Selecției Eurovision din Finlanda (UMK) și, da, recunosc, sunt artiștii care îmi doresc nu doar să ajungă la Torino, ci să și aducă Eurovisionul la ei în țară. Pentru că merită și pentru că piesa lor, Jezebel, e un deliciu artistic.

Ne-am revăzut (și mare ne-a fost bucuria) cu The Rasmus virtual, într-un nou super video-interviu exclusiv realizat de Daily Magazine în cadrul proiectului internațional Star Talks și tot ce putem spune este…bucurați-vă… cu mințile deschise!

 

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top