Now Reading
IRAIDA lansează noul single – Supernova

IRAIDA lansează noul single – Supernova

IRAIDA începe anul 2022 cu single-ul “Supernova”, o poveste de dragoste pusă într-o paralelă cu universul. “Supernova” este genul de piesă promisă serilor de club și nopților de dans. Ritmurile dinamice sunt completate de un tempo ridicat și o interpretare ce te prinde fredonând după ascultare.

Versurile au fost compuse de către IRAIDA, muzica de către IRAIDA, Alex Parker și Achi, iar de producția piesei s-a ocupat Alex Parker.  Videoclipul este regizat de Quba, iar DOP a fost David Mogan. Producția video a fost asigurată de Loops Production.

“Supernova – fenomenul când iubirea apare de nicăieri atunci când te aștepți mai puțin, îți dă lumea peste cap și îți dai seama că nu va fi una efemeră. Dragostea la prima vedere urmată de atracție, pare un lucru firesc pentru amândoi, dar uneori este atât de puternică încât vine cu ideea că este o iubire necondiționată, chiar dacă nu a atins toate treptele de evoluție create de societate. Este atunci când două suflete pereche se întâlnesc neașteptat.   Piesa <<Supernova>>  a venit foarte natural într-o sesiune pe care am avut-o cu Achi și Alex Parker într-o tabără de muzică de la Global Records, și am simțit din prima clipă că îmi aparține” a declarat IRAIDA despre piesă.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top