Now Reading
„Uite, Mama!” ce spune CRBL despre concurentii de la Survivor! Piesa-surpriza lansata de artist

„Uite, Mama!” ce spune CRBL despre concurentii de la Survivor! Piesa-surpriza lansata de artist

Surpriză de proporții din partea lui CRBL pentru fanii săi, direct din… Republica Dominicană. Artistul lansează marți, 15 februarie, „ Uite, Mamă!”, piesă dedicată tuturor concurenților „Survivor România 2022”.

Compusă de CRBL cu o săptămână înainte de a pleca în competiție, videoclipul piesei este realizat din mai multe momente din timpul probelor, atât cu artistului, cât și cu ceilalți concurenți.

Am compus „ Uite, Mamă!” cu o săptămână înainte să plec la Survivor. Este o piesă happy, de caterincă, iar refrenul se potrivește oricărui concurent din cadrul emisiunii. Personal, Survivor este o mare provocare pentru mine. Am vrut să-mi testez limitele, să văd cât și dacă mai pot. Sper să vă distrați pe piesă și să ne susțineți în competiție. Hai, Faimoșii!”, ne-a povestit CRBL înainte de a pleca la Survivor.

CRBL sau Eduard Andreianu, pe numele său real, se clasează, fără doar și poate, în topul artiștilor consacrați din industria muzicală românească. A devenit cunoscut încă din anul 2000, ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume în colaborare cu casa de discuri Roton Music. De asemenea, din palmaresul profesional al lui CRBL nu au lipsit nici Discurile de Aur, dar nici nominalizările în cadrul unor evenimente muzicale importante.

See Also

În 2010 și-a început cariera solo, iar la un an distanță a lansat „ Kboom”, piesă care face parte din albumul „ Ce-Avem Noi Aici?!” și care a devenit virală în mediul online, la scurt timp de la lansare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top