Acum citește
The Rasmus lansează videoclipul single-ului fenomen „Jezebel”, piesa cu care s-au înscris la ESC 2022

The Rasmus lansează videoclipul single-ului fenomen „Jezebel”, piesa cu care s-au înscris la ESC 2022

Trupa finlandeză rock cu discuri de platină, The Rasmus, a lansat recent noul lor single molipsitor, cu care concurează în cadrul finalei Eurovision Finlanda, „Jezebel”, prezentând în același timp noul lor incredibil chitarist Emilia „Emppu” Suhonen, care, fără îndoială, a adus o energie cu totul nouă pentru trupă și s-a dovedit deja populară printre fani.

Astăzi, The Rasmus lansează videoclipul oficial întunecat de seducător al piesei. Videoclipul a fost regizat de regizorul de film premiat la nivel internațional Jesse Haaja, care a regizat anterior videoclipul pentru „Wonderman” de pe albumul Dark Matters al trupei.

Vocalistul Lauri Ylönen declară -„Emppu este vedeta videoclipului! Am vrut să o prezentăm lumii în mare măsură. La urma urmei, ea este ca Jezebel, rebelă și periculoasă!”
El adaugă:Mi-a plăcut să fiu legat de pat și torturat. Mereu mi-am împins limitele în fiecare ședință video.”

Chitarista și cel mai nou membru al trupei The Rasmus, Emppu Suhonen se entuziasmează: „Pentru mine, cel mai distractiv moment din acest videoclip a fost să fiu cea care o ajută pe Lauri să scape de necazuri cu instrumente uriașe de tăiat. Nu le-am folosit niciodată înainte!”

Regizorul Jesse Haaja spune: „După ce am terminat lungmetrajul anterior, mi-am promis mie și familiei mele că iau o pauză lungă din industria filmului. Dar apoi Lauri m-a sunat și i-am promis să ascult piesa Jezebel și să mă gândesc la asta. După 5 secunde de redare, ambele fiice ale mele dansau în sufragerie și astfel am luat decizia de a regiza videoclipul.”

Jezebel are o valoare mare de producție, ceea ce este foarte rar pentru videoclipurile muzicale din zilele noastre. Dacă The Rasmus vor avea nevoie din nou de mine, sunt aici!”

„Jezebel” a fost co-scrisă și produsă de Desmond Child, care a colaborat cu The Rasmus la al șaptelea lor album de studio „Black Roses”. Child este responsabil pentru crearea unora dintre cele mai mari hituri rock, cu credite de producție pentru melodii emblematice ale KISS, Bon Jovi, Aerosmith și Alice Cooper.

Vezi și

Jezebel este un omagiu adus femeilor puternice din ziua de azi, responsabile pentru senzualitatea, sexualitatea lor și care sunt decise pentru egalitate.

Desemnați de casele de pariuri drept favoriți la câștig, The Rasmus vor concura în cadrul Selecției Naționale Eurovision din Finlanda, Uuden Musiikin Kilpailu, pe 26 februarie 2022. Finala va fi transmisă în direct la Yle TV1, Yle Areena și Yle canale de la 21:00 la 23:00 EET. Câștigătorul și următorul participant la Eurovision Song Contest din Finlanda va fi ales de telespectatorii și de juriul internațional UMK. Cei din afara Finlandei pot urmări emisiunea la https://areena.yle.fi/tv

Rasmus se vor lansa într-un turneu mondial în toamna lui 2022.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus